Άρπαξε κινητό από τα γραφεία και το πούλησε στον... συνεργό του
Μάνος Τσαγκαράκης
Λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας, χρησιμοποίησε μία από τις τραπεζικές κάρτες που έκλεψε στη Ζάκυνθο ο ένας από τους δυο δράστες και μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει κλοπή ακόμη και στη… Μητρόπολη!
Οι δράστες είχαν κλέψει τις κάρτες από ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο μαζί με ένα κινητό και ο ένας έκανε συναλλαγή σε κατάστημα. Όμως, εντοπίστηκαν και οι δυο και κατά την διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι αυτός που χρησιμοποίησε τις κλεμμένες κάρτες είχε τρυπώσει την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της Μητρόπολης Ζακύνθου και είχε κλέψει ένα κινητό, το οποίο… πούλησε στον συνεργό του!
Μέρος από τη λεία των δυο κλοπών βρέθηκε στην κατοχή των δυο Ελλήνων και αποδόθηκε στους κατόχους τους, ενώ οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε διώξεις για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα