Ηράκλειο: Γυναίκα έκλεψε τραπεζική κάρτα και έκανε ψώνια

Ηράκλειο: Γυναίκα έκλεψε τραπεζική κάρτα και έκανε ψώνια

Η δράστιδα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου

sidakseis_karta
Νόμιζε ότι έπιασε την καλή μια Ρομά που τρύπωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι ενός 65χρονου στην κοινότητα Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών -Αστερουσίων στο Ηράκλειο και άρπαξε ένα πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα 20 ευρώ, μια κάρτα ανάληψης, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Η δράστιδα διέφυγε ανενόχλητη και πήγε στο Ηράκλειο για να κάνει συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα που είχε κλέψει, πιστεύοντας ότι δεν θα γινόταν αντιληπτή λόγω της μεγάλης απόστασης. Όμως, μόλις ενεργοποιήθηκε η κάρτα, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, οι οποίοι δεν άργησαν να την εντοπίσουν και να της φορέσουν «βραχιόλια»! Η «μακρυχέρα», που συνελήφθη με την επίμαχη κάρτα στην τσέπη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για κλοπή.

Γυναίκα ξάφρισε το σπίτι ηλικιωμένου στη Λαμία

Τα στοιχεία ταυτότητας μιας 40χρονης προέκυψαν από την έρευνα της Ασφάλειας για την κλοπή που είχε γίνει το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από το οποίο είχαν κάνει φτερά ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά. Σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, αλλά παρά τις αναζητήσεις δεν εντοπίστηκε στο όριο του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ελληνική «dream-team» στη βιοφαρμακευτική στήνει το Μαξίμου

Πάτρα: Διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο-Απεγκλωβίστηκε εργαζόμενος χωρίς τις αισθήσεις του

Στέλνουν άρον - άρον «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ του 2015
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης