Επίθεση με βιτριόλι: «Δειλή και απάνθρωπη η Έφη» λέει η μητέρα της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: «Δειλή και απάνθρωπη η Έφη» λέει η μητέρα της Ιωάννας

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κόρης της - Η  μητέρα της Ιωάννας ήταν παρούσα χθες στο δικαστήριο και δεν έβγαλε λεπτό τα σκούρα γυαλιά που φορούσε, για να μην φαίνονται τα βουρκωμένα μάτια της

5375579
Ο άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στην Ιωάννα ανεβαίνοντας τον Γολγοθά της αποκατάστασής της, μαζί της είναι και η μητέρα της. Είναι η γυναίκα η οποία στέκεται έχοντας και τον ρόλο της φίλης και της ψυχολόγου για την Ιωάννα. Η αστείρευτη δύναμη και η ομορφιά της ψυχής της Ιωάννας η οποία περπάτησε χθες Τετάρτη μέχρι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να κοιτάξει στα μάτια την κατηγορούμενη προέρχεται από τη μητέρα της.

Η γυναίκα αυτή καθόταν ακριβώς πίσω από την Ιωάννα στη δικαστική αίθουσα, ακούγοντας με προσοχή όλη τη διαδικασία, αλλά δεν έκρυψε την αγανάκτησή της τόσο στο άκουσμα της είδησης ότι η Έφη Κακαράντζουλα δεν θα ερχόταν στο δικαστήριο, αλλά και κατά την εξαίρεση των ενόρκων που ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου, επειδή ήταν γυναίκες.

«Είναι δειλή και απάνθρωπη η κατηγορούμενη» λέει η ίδια, λίγες ώρες μετά την πρώτη εμφάνιση της κόρης της στα δικαστήρια. Όσο βρισκόταν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, η μητέρα της Ιωάννας δεν έβγαλε λεπτό τα σκούρα γυαλιά που φορούσε, για να μην φαίνονται τα βουρκωμένα μάτια της και λυγίσουν την κόρη της.

Η Ιωάννα κρατώντας από το χέρι τους δικηγόρους της πέρασε χτες την είσοδο του δικαστηρίου φορώντας ειδική διπλή λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια για να προστατεύσει το ευαίσθητο δέρμα της ενώ κάθε τόσο γύριζε πίσω το κεφάλι της όσο μπορούσε για να βλέπει τη μητέρα της και να παίρνει δύναμη, η οποία την ακολουθούσε πίσω από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες.

Μία γυναίκα η οποία άφησε το χωριό της στην Αμφιλοχία όπου ζούσε με τον πατέρα και τον αδερφό της Ιωάννας για να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη κόρη της μετά την άδικη επίθεση που δέχτηκε το παιδί της με καυστικό υγρό.


Ειδήσεις σήμερα:

AUKUS: Στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στην Κίνα - Οι αντιδράσεις από Πεκίνο και Παρίσι

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» δήλωσε η Ιωάννα

Τρίτη δόση: Πόσοι την έλαβαν το πρώτο 48ωρο - Τι ακολουθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης