ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Αντζελίνα Τζολί: Χρειάστηκε να «αποδράσω» από τον Γουάινστιν - Πληγώθηκα όταν ήθελε να δουλέψει μαζί του ο Μπραντ

Αντζελίνα Τζολί: Χρειάστηκε να «αποδράσω» από τον Γουάινστιν - Πληγώθηκα όταν ήθελε να δουλέψει μαζί του ο Μπραντ

H 46χρονη  παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στον Guardian ότι φοβόταν για την ασφάλεια των παιδιών της  όταν ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ και αναφέρθηκε εμμέσως στους ισχυρισμούς της για ενδοοικογενειακή βία

jolie_pit
Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι φοβόταν για την ασφάλεια των παιδιών της και της οικογένειάς της όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Μπράντ Πιτ, αλλά και ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Guardian, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο «Know Your Rights», η 46χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε εμμέσως στη μαραθώνια διαδικασία χωρισμού από τον Μπραντ Πιτ. Το ζήτημα προέκυψε όταν η σταρ αποκάλυψε ότι υπήρξε μια περίοδος στο παρελθόν που η ίδια αισθάνθηκε φόβο για τα δικαιώματα των παιδιών της.

Ερωτηθείσα από τον δημοσιογράφο τι ήταν αυτό που της προκάλεσε εκείνον τον φόβο, η Τζολί απάντησε πως «βρίσκεται ακόμα μπλεγμένη στην δική της νομική περιπέτεια» και ότι «δεν μπορεί να μιλήσει για αυτά τα πράγματα». Σε επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου εάν αναφέρεται στο διαζύγιό της και τους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή βία που έχει διατυπώσει εις βάρος του Πιτ, εκείνη έγνεψε καταφατικά.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αμέσως μετά αν φοβήθηκε για την ασφάλεια των παιδιών της, η 46χρονη απάντησε ξεκάθαρα: «Ναι, για την οικογένειά μου. Για ολόκληρη την οικογένειά μου». «Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που λαμβάνει αποφάσεις όπως αυτές που έλαβα ελαφρά τη καρδία.... Χρειάστηκε να γίνουν πολλά για να φτάσω στο σημείο να νιώσω ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου», σημείωσε η ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζολί και ο Πιτ έχουν 6 παιδιά μαζί, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονται από 13 έως 20 ετών. Από τη δικαστική μάχη για την κηδεμονία έχει αποκλειστεί μόνο ο 20χρονος Μάντοξ, αφού δεν είναι πια ανήλικος.

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016. Ο Μπραντ Πιτ έχει απαλλαγεί όσον αφορά στους ισχυρισμούς περί παιδικής κακοποίησης μετά από έρευνα που διεξήγαγε η Υπηρεσία Πρόνοιας και Οικογενειακών Υποθέσεων της κομητείας του Λος Άντζελες, αναφορικά με ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάντοξ, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης σε ιδιωτικό αεροπλάνο προς την Ευρώπη.

Κλείσιμο
Παρόλο που οι δυο σταρ θεωρούνται πλέον νομικά διαζευγμένοι, η δικαστική μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους συνεχίζεται με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα και από τις δύο πλευρές.

Ερωτηθείσα για το πώς βίωσε τα γεγονότα της τελευταίας πενταετίας, η Τζολί έκανε λόγο για μια «τραυματική» περίοδο στη ζωή της. «Υπό μία έννοια μιλάω για την τελευταία δεκαετία. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω... Νομίζω ότι, σε τελική ανάλυση, ακόμα κι αν τα μόνα άτομα που ξέρουν την αλήθεια για τη ζωή σου είσαι εσύ λιγοστά αγαπημένα πρόσωπα, σημασία έχει να συμφιλιώνεται με όσα θυσίασες και όσα υπέφερες, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω σου», εξήγησε η ηθοποιός.

Ακόμα ένα πρόβλημα που παραδέχτηκε ότι είχε με τον Πιτ κατά τη διάρκεια του γάμου της ήταν η προθυμία του να εργαστεί με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, παρότι γνώριζε ότι της είχε επιτεθεί σεξουαλικά κατά το ξεκίνημα της καριέρα της.

«Δεν ήταν απλώς ένα πέσιμο, ήταν κάτι από το οποίο χρειάστηκε να αποδράσω» είπε η Τζολί που πρωταγωνίστησε στην ταινία παραγωγής του Γουάινστιν «Playing by Heart» όταν ήταν 21 ετών. «Έμεινα μακριά του και προειδοποίησα άλλα άτομα για εκείνον. Θυμάμαι που έλεγα στον Τζόνι, τον πρώτο μου σύζυγο που το χειρίστηκε πολύ καλά, να διαδώσει τι συνέβη σε άλλους άνδρες, ώστε να μην αφήνουν τα κορίτσια μόνα τους μαζί του. Μου ζητήθηκε να παίζω στο The Aviator αλλά είπα όχι επειδή ήταν εκείνος αναμεμειγμένος. Δεν είχα την παραμικρή σχέση ή συνεργασία μαζί του ποτέ ξανά. Ήταν δύσκολο για εμένα όταν το έκανε ο Μπραντ», είπε η 46χρονη.

Η Τζολί ισχυρίζεται ότι ο Πιτ ζήτησε από τον Γουάινστιν να αναλάβει τον ρόλο του παραγωγού στο ατμοσφαιρικό θρίλερ «Killing Them Softly» που αργότερα διένειμε η εταιρεία του Γουάινστιν. «Τσακωθήκαμε για αυτό [την ανάμειξη του Γουάινστιν]», είπε η Τζολί, παραδεχόμενη ότι την πλήγωσε η προθυμία του συζύγου της να συνεργαστεί με τον άνδρα που της φέρθηκε με τέτοιο τρόπο.


Με πληροφορίες από Guardian, New York Post


Ειδήσεις σήμερα:

Ρυθμίσεις χρεών: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τις 100 - 120 δόσεις και ακολουθούν οι 72 δόσεις

Δεν προσγειώθηκαν δύο αεροπλάνα στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας λόγω κακοκαιρίας

ΗΠΑ: Πρώην πεζοναύτης πυροβόλησε και σκότωσε 4 ανθρώπους, ανάμεσά τους βρέφος - Τραυματίστηκε βαριά 11χρονο κορίτσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης