Mad Clip: Συρροή από θαυμαστές στο σημείο που σκοτώθηκε - Άφησαν κεριά και σημειώματα

Mad Clip: Συρροή από θαυμαστές στο σημείο που σκοτώθηκε - Άφησαν κεριά και σημειώματα

Περίπου 2.000 άτομα άφησαν σημειώματα και κεριά – Ο κόσμος ήταν τόσος που προκλήθηκε μποτιλιάρισμα -  Είπαν το δικό τους τελευταίο «αντίο» στον τράπερ - Δείτε βίντεο

mad-clip-kosmos-54
Η είδηση του θανάτου του Mad Clip σε τροχαίο έχει σοκάρει την κοινή γνώμη και τα εκατομμύρια των θαυμαστών του οι οποίοι είδαν έναν τραγουδιστή να φεύγει στο απόγειο της επαγγελματικής του πορείας.  Το super car του τράπερ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ο ίδιος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών.

Χιλιάδες θαυμαστές και φίλου του τον αποχαιρετούν σε συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.  Παράλληλα το βράδυ της Παρασκευής, χιλιάδες άτομα, σύμφωνα με το MEGA, συγκεντρώθηκαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, εκεί που κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.
simeiomata-mad-clip-5
Περίπου 2.000 άτομα βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα κεράκι, ενώ άλλοι άφηναν το μπουκάλι της μπύρας τους ή κάποιο σημείωμα. Με αυτόν τον τρόπο είπαν το δικό τους τελευταίο «αντίο» στον τράπερ. Για κάποιο διάστημα μάλιστα διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdzxptfuo8jd-sf)

Βίντεο από τη μοιραία διαδρομή

Με οδηγό τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προσπαθούν να φωτίσουν δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου, μετά και την εμφάνιση του οδηγού του δεξιοτίμονου Audi R8 που εκινείτο παράλληλα με την Porsche του Mad Clip.

Κλείσιμο
Μαρτυρίες λένε πως τα δυο super cars ξεκίνησαν κόντρα απο τα φανάρια της λίμνης Βουλιαγμένης και αφου πέρασαν άλλα δυο φανάρια, πιθανότατα με πράσινο, η Porsche του 34χρονου ράπερ «έφυγε» εξω απο την εκκλησία της Φανερωμένης. Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο ειναι πιο γρήγορο και δεν έκανε κόντρα. Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού, φέρονται να είναι και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που ανέβαιναν απο το αντίθετο ρεύμα στην παραλιακή και έβλεπαν μπροστά τους τα δυό γρήγορα οχήματα να κινούνται παράλληλα.



Ειδήσεις σήμερα

Σημάδια «εκτόνωσης» στο μέτωπο της πανδημίας και του ΕΣΥ με μείωση των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Μίκης Θεοδωράκης: Βαθιά υπόκλιση στον παγκόσμιο Έλληνα – Από την Τρίτη σε λαϊκό προσκύνημα

Βίντεο από τη μοιραία διαδρομή και ιατροδικαστής ρίχνουν φως στον θάνατο του Mad Clip
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης