Κυκλοφορούσε με ηρωίνη και πλαστή ταυτότητα στη Ρόδο

Κυκλοφορούσε με ηρωίνη και πλαστή ταυτότητα στη Ρόδο

Ο 42χρονος αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου

rodos
Όσο κι αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να «περάσει» για… Έλληνας ένας 42χρονος αλλοδαπός, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξακρίβωση στοιχείων από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον εντόπισαν κατά την διάρκεια περιπολίας τους στη Ρόδο, το βράδυ της Παρασκευής.

Το ελληνικό δελτίο ταυτότητας που τους έδειξε, αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστό κι έτσι συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα κατά την οποία βρέθηκε στην κατοχή του και ποσότητα ηρωίνης βάρους 4,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και η ταυτότητα. Ο 42χρονος αλλοδαπός προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία δημοσίου εγγράφου.

Η «Άνκω» τσάκωσε επιβάτη με ναρκωτικά στην Χίο

Οι διακοπές στη Χίο που οραματιζόταν ένας Έλληνας πήραν… αναβολή επ’ αόριστον μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο «Νήσος Σάμος, τα ξημερώματα του Σαββάτου»! Η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου αντέδρασε μόλις μύρισε την αποσκευή του και όταν την άνοιξαν οι λιμενικοί βρήκαν μέσα δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,7 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 2,4 γραμμαρίων. Ο ταξιδιώτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Άδοξο τέλος είχαν και οι διακοπές στη Μύκονο για έναν 55χρονο Έλληνα, που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και προσαγωγής για υπόθεση ναρκωτικών, που είχε εκδοθεί από την 2η ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Σύρου, ο 55χρονος μετήχθη στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι εξαιρούνται, πώς δίνεται η απαλλαγή

Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με ήλιο αλλά και πολλά... μποφόρ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη μετάλλαξη Δέλτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης