Καιρός: Ενισχύονται οι άνεμοι τις επόμενες ώρες - Έως και 7 μποφόρ στο βόρειο Αιγαίο - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα φτάσουν τα 4 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τα 4 με 6 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από Δευτέρα
Ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και στα ανατολικά παραθαλάσσια τμήματα της χώρας σήμερα, με αποτέλεσμα να είναι αυξημένος ο κίνδυνος εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών σε αυτές τις περιοχές.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το Σάββατο οι εντάσεις των βοριάδων στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η ενίσχυση των ανέμων αναμένεται να δημιουργήσει δυσμενείς πυρο-μετεωρολογικές συνθήκες στα ανατολικά και στα νότια τμήματα της χώρας.
Με βάση τον Καναδικό πυρομετεωρολογικό δείκτη που υπολογίζει επιχειρησιακά το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, πολύ υψηλή επικινδυνότητα αναμένεται σήμερα σε: Σαμοθράκη, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Ικαρία, Σάμο, Κυκλάδες, Νότια Κρήτη, Δωδεκάνησα, Ανατολική Στερεά (Αττική και Βοιωτία), Κεντρική και Νότια Εύβοια, Λακωνία, Αργολίδα και Κύθηρα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»