Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου κοντά στις Πετριές στη Νότια Εύβοια.
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση, ενώ κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Αναλυτικά, στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη συνδράμουν από αέρος.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κοντά στο σημείο της φωτιάς υπάρχει οικισμός, ωστόσο προς το παρόν δεν κινδυνεύει. Σημειώνετα ότι στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πετριές Ευβοίας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.