Φωτιά στην Αττική: Στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων 70 πρόσκοποι

Φωτιά στην Αττική: Στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων 70 πρόσκοποι

Οι πρόσκοποι  ήρθαν από Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Πεντέλη, Αθήνα, Λυκαβηττό, Μαρούσι και βοήθησαν  τους πυροσβέστες και εθελοντές πυροσβέστες προσφέροντας νερό και φαγώσιμα

proskopoi_art
Τουλάχιστον 70 πρόσκοποι από όλη την Αττική συνέδραμαν στο δύσκολο έργο της πυρόσβεσης στην ευρύτερη περιοχή του Διονύσου και κυρίως στον Άγιο Στέφανο. Οι πρόσκοποι οι οποίοι ήρθαν από Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Πεντέλη, Αθήνα, Λυκαβηττό, Μαρούσι και από άλλα μέρη βοήθησαν για 4η συνεχόμενη ημέρα τους πυροσβέστες και εθελοντές πυροσβέστες προσφέροντας νερό και φαγώσιμα. Παράλληλα, όπως αναφέρουν στα social media βοήθησαν στη φροντίδα δυο τραυματισμένων σκύλων και 5 κουταβιών.

Συγκεκριμένα 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Διονύσου ανέφερε στα social media: «Χθες 06 Αυγούστου 2021 συγκεντρώθηκαν περίπου 70 Πρόσκοποι από όλη την Αττική (Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Πεντέλη, Αθήνα, Λυκαβητο, Μαρούσι, κ.α.) για να συνδράμουν, για 4η συνεχόμενη μέρα, το δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και των Εθελοντών Πυροσβεστών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Διονύσου.

Ο Αξιωματικός του ΠΣ που συντόνιζε την επιχείρηση στη περιοχή αναγνώρισε τους Προσκόπους και είπε στα τμήματα που ήτανε κοντά «ήρθαν οι πρόσκοποι κάντε χώρο να περάσουν».

proskopoi__1_
proskopoi__3_



Τοποθετηθήκαμε πίσω από τους πυροσβέστες και συνδράμαμε στη διάσωση του Άγιου Στεφανου Αττικης.

Παράλληλα βοηθήσαμε την Επιτροπή Αδέσποτων του Δήμου Διονύσου αναλαμβάνοντας τη φροντίδα 2 τραυματισμένων σκύλων και 5 κουταβιών. Παρείχαμε περίπου 1000 μερίδες φαγητού και 3000 κρύα νερά σε επαγγελματίες και εθελοντές πυροσβέστες.

proskopoi__2_
proskopoi__4_


Ευχαριστούμε το Δήμο Διονύσου που μας προμήθευσε με ανακλαστικά γιλέκα, φτυάρια, φαγητό και νερά. Τα καταστήματα της Δροσιάς, Manolias bakery, Dew, περίπτερο Δροσιάς που μας βοήθησαν και το Flame που μας παραχώρησε χώρο για το συντονιστικό μας κέντρο στη πλατεία Δροσιάς.

Κλείσιμο
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την ετοιμότητα και την αφοσίωσή σας να «βοηθάμε κάθε άνθρωπο και σε κάθε περίσταση" Συνεχίζουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο από το φέρι που φεύγει από Εύβοια: «Δεν γίνεται να είναι πραγματικότητα, σαν ταινία μοιάζει»

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Εντολή εκκένωσης για Λούβρο, Άνω Λούβρο Ολυμπίας και Άσπρα Σπίτια

Πυρκαγιές - Υπουργείο Εσωτερικών: Άμεση χορήγηση 1,5 εκατ. ευρώ σε 17 Δήμους και 5 Περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης