Βαγγέλης Τεμπέλης: Τελευταίο αντίο στον «άρχοντα» του Γοργοποτάμου με δημοτικά τραγούδια και κλαρίνο

Βαγγέλης Τεμπέλης: Τελευταίο αντίο στον «άρχοντα» του Γοργοποτάμου με δημοτικά τραγούδια και κλαρίνο

Γωγώ Τσαμπά, Γιώτα Γρίβα και Νεκτάριος Κοκκώνης συνόδεψαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης εστίασης «Τεμπέλης» στην τελευταία του κατοικία

b540e4592571951482bde85dd6e260fe_L
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η φθιωτική γη στον ιστορικό Γοργοπόταμο, υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας (2/8) τον «άρχοντα» Βαγγέλη Τεμπέλη, που έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 60 ετών.

Η καλοσύνη και η προσωπικότητά του τον είχαν καταστήσει ως έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας με όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής να έχουν τραγουδήσει στο μαγαζί του.

Δύο από τις αγαπημένες του τραγουδίστριες η Γωγώ Τσαμπά και η Γιώτα Γρίβα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία και με το κλαρίνο του Νεκτάριου Κοκκώνη, τραγούδησαν το «Θέλω το Θεό να τον ρωτήσω».

LamiaReport.gr: Έφυγε ο "άρχοντας" Βαγγέλης Τεμπέλης
Κλείσιμο

Το ευχαριστήριο της οικογένειας

«Εκ μέρους της οικογένειας ΤΕΜΠΕΛΗ θα θέλάμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν στον χαμό του αγαπημένου μας πατέρα, υιου, αδερφού και θείου Ευάγγελου Τεμπέλη , σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία εσείς και οι οικογένειες σας . Σας ευχαριστούμε τόσο για την παρουσία σας όσο και για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που λάβαμε. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν», τονίζει η οικογένεια του εκλιπόντος



Πηγή: LamiaReport.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Τουρισμός: Με 46% πάνω έκλεισε ο Ιούλιος

Κύμα καύσωνα στην Ελλάδα: Από τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα των τελευταίων δεκαετιών

Προπονητής Πετρούνια: «Άξιζε τη δεύτερη θέση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης