Σέρρες: Διέρρηξαν αμαξοστάσιο και άρπαξαν ακριβά εργαλεία

Σέρρες: Διέρρηξαν αμαξοστάσιο και άρπαξαν ακριβά εργαλεία

Έκλεψαν χορτοκοπτικά μηχανήματα αξίας άνω των 5.000 ευρώ - «Σήκωσε» ολόκληρη την ταμειακή μηχανή στη Λαμία κι εξαφανίστηκε

diarriks
Απέφερε καρπούς η έρευνα που έκαναν επί σχεδόν δυο μήνες οι αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας Σερρών για την διάρρηξη που είχε γίνει το Μάιο στο αμαξοστάσιο του ομώνυμο Δήμου στην περιοχή Σκοτούσσα, με λεία χορτοκοπτικά μηχανήματα και εργαλεία συνολικής αξίας 5.160 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ένας εκ των δραστών ήταν ένας Έλληνας που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών και της Ο.Π.Κ.Ε. ερεύνησαν το σπίτι του και βρήκαν ένα από τα κλεμμένα χορτοκοπτικά μηχανήματα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον Δήμο. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι συνεργοί του.

«Άνοιξε» εστιατόριο και άρπαξε την ταμειακή

Αργά κατάλαβε την γκάφα του ένας 43χρονος Έλληνας, ο οποίος γκρέμισε την τζαμαρία ενός εστιατορίου στη νότια Λαμία και άρπαξε ολόκληρη την ταμειακή μηχανή, τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά μετά… κάθισε στο πεζοδρόμιο και προσπάθησε να ανοίξει το συρτάρι για να βγάλει τα χρήματα! Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που ειδοποιήθηκαν από τους περίοικους, του φόρεσαν «βραχιόλια» και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Ο δράστης, που είναι σεσημασμένος για κλοπές, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας με άλλη μια δικογραφία σε βάρος του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κρήτη: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη διάσωση του ζευγαριού - «Κολύμπησε για ώρες με την τρικυμία, ήταν θαύμα που έζησε»

Κικίλιας: Οι νέοι να εμβολιαστούν έστω και με μία δόση πριν πάνε διακοπές - Έκκληση για τους 55 και άνω

Έγκλημα στη Φολέγανδρο - Το «κατηγορώ» της εισαγγελέως: «Προσβλήθηκε για ασήμαντη αφορμή και σκότωσε τη Γαρυφαλλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης