Άλιμος: «Εκτός από τη μαχαιριά στα πλευρά, τον χτύπησαν και στο κεφάλι» - Τι λέει ο πατέρας του 14χρονου που δέχθηκε επίθεση

Άλιμος: «Εκτός από τη μαχαιριά στα πλευρά, τον χτύπησαν και στο κεφάλι» - Τι λέει ο πατέρας του 14χρονου που δέχθηκε επίθεση

Έχουν γίνει εννέα συλλήψεις για το ασύλληπτης βιαιότητας περιστατικό - Τους αναγνώρισε το 14χρονο θύμα - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση

astynomia-5
Για το αιματηρό περιστατικό με θύμα τον 14χρονο γιο του στον Άλιμο, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές από ανηλίκους, μίλησε ο πατέρας του.

Όπως περιέγραψε το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 ο πατέρας «γύρω στις 5 το απόγευμα με ενημέρωσαν φίλοι του γιου μου ότι έχει χτυπηθεί. Μέχρι να φτάσω είχα τρελαθεί». Στην συνέχεια πρόσθεσε: «τον είδα στο παγκάκι με την πετσέτα τυλιγμένο μέσα στα αίματα.... Ήρθε η αστυνομία και έδωσαν κατάθεση τα παιδιά»

«Δεν έδωσαν σημασία τα παιδιά στο λεωφορείο... Για μια ματιά έγιναν όλα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι αφού οι ανήλικοι χτύπησαν το παιδί του στην συνέχεια του πήραν και το κινητό. Σύμφωνα με τον πατέρα του ο 14χρονος είναι καλά στην υγεία του, ενώ όπως είπε εκτός από την μαχαιριά στα πλευρά, τον χτύπησαν και στο κεφάλι, όπου έκανε δυο ράμματα.

«Η αστυνομία έκανε το καθήκον της και τους ευχαριστούμε όλους», είπε ο πατέρας του 14χρονου και πρόσθεσε: «Μας ενημέρωσαν ότι ένα από τα παιδιά που έχουν συλλάβει το είχε ξανακάνει πριν από λίγο καιρό και τον είχαν αφήσει ελεύθερο».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cctgn3xhmjkp-sf)

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον ανήλικο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σκηνή της άγριας επίθεσης που σημειώθηκε στον Άλιμο από ανήλικους εναντίον 14χρονου, φέρνει στο φως το protothema.gr.

Στο βίντεο δεν είναι η στιγμή της επίθεσης, αλλά τα λεπτά πριν και μετά από αυτή, καθώς στην αρχή διακρίνεται η ομάδα των εννέα ανηλίκων να κατευθύνεται προς το ταχυφαγείο όπου σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, αφού έχουν μαχαιρώσει τον 14χρονο, φαίνονται και πάλι να φεύγουν από το σημείο τρέχοντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 



Ο 14χρονος τους αναγνώρισε, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μόλις τους εντόπισε η αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψή τους, αυτοί πέταξαν το κινητό που είχαν πάρει από τον 14χρονο. Μάλιστα, οι δύο από τους δράστες έχουν απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, ενώ οι επτά έχουν καταγωγή από την Αλβανία, ο ένας από τη Γεωργία και ο άλλος από τη Μολδαβία.

Ειδήσεις σήμερα

Σαρώνει ο κορωνοϊός: Αύξηση των κρουσμάτων κατά 38% κάθε τρεις μέρες!

Δόμνα Μιχαηλίδου: Το mea culpa και η στήριξη στο Twitter για τα σεξιστικά σχόλια
Κλείσιμο
Καιρός: Σκαρφαλώνει ξανά στο «κόκκινο» ο υδράργυρος - Σε ποιες περιοχές θα δούμε 40άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης