Αγρίνιο: Μαζί με τα ναρκωτικά είχε και… ματσέτα στο σπίτι του

Αγρίνιο: Μαζί με τα ναρκωτικά είχε και… ματσέτα στο σπίτι του

Βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης στο σπίτι του, ενώ συνέλαβαν έναν ακόμη με κάνναβη στην κατοχή του - Χειροπέδες και σε 29χρονο για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

PicsArt_07-08-11_23_23
Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός άνδρα στο Αγρίνιο έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχαν ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, μαζί με τις ουσίες που διακινούσε, έκρυβε και μια… ματσέτα!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν 142,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και το μεγάλο μαχαίρι. Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης έκαναν έρευνα και σε ένα ακόμη σπίτι στο Αγρίνιο, τον ένοικο του οποίου εντόπισαν έξω από αυτό και του έβαλαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν 85,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα ναρκωτικού. Και αυτός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Σε χαλάσματα δίπλα στο σπίτι του έκρυβε ναρκωτικά

Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας στην κατοχή ενός 29χρονου Έλληνα στον οποίο έκαναν έλεγχο στο λιμάνι της Λευκίμμης και τον συνέλαβαν. Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε με εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι του στην περιοχή Ριγγλάδες, βρέθηκε άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 277 γραμμαρίων η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη κάτω από μια πέτρα σε χαλάσματα κοντά στο κτίριο. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

EURO 2020: Το Νησί…φλέγεται - Τρελοί πανηγυρισμοί σε όλη την Αγγλία για την πρόκριση στον τελικό

Μόσιαλος: Τα εμβόλια προστατεύουν επαρκώς από τη μετάλλαξη Δέλτα

Απολογία για νέα αδικήματα δίνει σήμερα ο Λιγνάδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης