Εξαπάτησαν 108 άτομα με αγγελίες για πώληση οχημάτων - Πάνω από 800.000 ευρώ τα «έσοδα»!

Εξαπάτησαν 108 άτομα με αγγελίες για πώληση οχημάτων - Πάνω από 800.000 ευρώ τα «έσοδα»!

Περισσότεροι από 20 δράστες  εντοπίστηκαν σε Κόρινθο, Αιγειάλια, Πάτρα και Πύργο  - Αναρτούσαν αγγελίες σε  γνωστή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών

astynomia
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης ενός οργανωμένου κυκλώματος απατεώνων που εξαπατούσαν υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτων εισπράττοντας προκαταβολές, χωρίς όμως να παραδίδουν τα οχήματα.

Ως τώρα, έχουν ταυτοποιηθεί και εξετάζονται τουλάχιστον 20 άνδρες που προέρχονται από την Κόρινθο, την Αιγιάλεια, την Πάτρα και τον Πύργο και φέρονται ότι αναρτούσαν αγγελίες για την πώληση οχημάτων σε γνωστή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών. Από όσους εκδήλωναν ενδιαφέρον για την αγορά, ζητούσαν να καταθέτουν προκαταβολές σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά δεν τους έστελναν ποτέ τα επίμαχα οχήματα.

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες, η έρευνα οδήγησε τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση 108 περιπτώσεων απάτης, από τις οποίες οι φερόμενοι ως πωλητές αποκόμισαν ποσά που υπερβαίνουν τα 800.000 ευρώ! Τα αδικήματα δεν εμπίπτουν στα χρονικά όρια του αυτοφώρου κι έτσι οι προσαχθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι, αλλά θα σχηματιστεί σε βάρος τους δικογραφία για απάτες κατά συρροή.

Ειδήσεις σήμερα: 
EURO 2020: Το Νησί…φλέγεται - Τρελοί πανηγυρισμοί σε όλη την Αγγλία για την πρόκριση στον τελικό

Μόσιαλος: Τα εμβόλια προστατεύουν επαρκώς από τη μετάλλαξη Δέλτα

Απολογία για νέα αδικήματα δίνει σήμερα ο Λιγνάδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης