Καβούρι: Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις μετά το τροχαίο

Καβούρι: Βίντεο ντοκουμέντο από τις εκρήξεις μετά το τροχαίο

Οχήματα παρανάλωμα του πυρός - Απορριμματοφόρο συγκρούστηκε με ταξί - Και τα δύο οχήματα κινούνταν με αέριο

Ekriskseis_Kavouri_VideoGrab
Απίστευτες είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν στο Καβούρι τα ξημερώματα στο Καβούρι από το τροχαίο στο οποίο ένα απορριμματοφόρο του δήμου συγκρούστηκε με ταξί.

Το γεγονός ότι και τα δύο οχήματα λειτουργούσαν με αέριο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν απανωτές εκρήξεις και να τυλιχθούν στις φλόγες. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε παρακείμενο όχημα καταστρέφοντας το ολοσχερώς, ενώ άλλο ένα υπέστη σημαντικές ζημιές.

Η σύγκρουση έγινε όταν το απορριμματοφόρο επιχείρησε να στρίψει δεξιά και το ταξί καρφώθηκε πάνω του. Μιλώντας στην ΕΡΤ ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή σκουπιδιών, είπε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.

Δείτε βίντεο:




Μιλώντας στην ΕΡΤ ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή σκουπιδιών, είπε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί την τελευταία στιγμή.


Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη και άμεση, όπως και της Πολιτικής Προστασίας καθώς στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να σβήσει η φωτιά, με ρίψεις αφρού και νερού. Για ώρα έκλεισε η παραλιακή, στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο και η κυκλοφορία επαναλήφθηκε λίγο πριν από τις 07:00.



Ειδήσεις σήμερα:

Βουλευτής ζητά να μείνει εκτός Ολυμπιακών η αθλήτρια που «πρόσβαλε» την «Αστερόεσσα» - «Έχετε εμμονή μαζί μου» λέει εκείνη

Πατέρας Κάρολαϊν για πιλότο: Μακάρι να του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο

Τι ώρα κλείνουν μπαρ και εστιατόρια μετά την άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας - Πώς λειτουργούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης