Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο λιμάνι του Βόλου η μητέρα της Καρολάιν - Ταξιδεύει για να παραλάβει τη μικρή Λυδία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο λιμάνι του Βόλου η μητέρα της Καρολάιν - Ταξιδεύει για να παραλάβει τη μικρή Λυδία

Η Σουζάνα Κράουτς αναμένεται να παραλάβει το μωρό μετά την απόφαση με την οποία της ανατέθηκε η προσωρινή επιμέλειά του

glykanera_caroline_moro1-scaled
Πριν από λίγο έφτασε στο λιμάνι του Βόλου η μητέρα της άτυχης Καρολάιν. Εκεί την περίμενε ο δικηγόρος της, ο κ.Χαρμάνης ο οποίος την παρέλαβε με το αυτοκίνητό του μέσα από το πλοίο διότι η μητέρα της Καρολάιν Σουζάνα Κράουτς μόλις αντιλήφθηκε τις κάμερες και τους δημοσιογράφους να την περιμένουν ζήτησε από το δικηγόρο της να την απραλάβει μέσα από το καράβι, όπως κι έγινε.

Η μητέρα της Κάρολαϊν φτάνει στο λιμάνι του Βόλου


Από τη στιγμή που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Ανηλίκων, η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν, η Σουζάνα Κράουτς λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησε το ταξίδι της για την Αθήνα με σκοπό να πάρει το μικρή της εγγονή από τους γονείς του δολοφόνου της κόρη της, του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στη μητέρα της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η Εισαγγελία Ανηλίκων με εισαγγελική διάταξη  αποφάσισε ότι η επιμέλεια της μικρής Λυδίας ανατίθεται στη μητέρα της Καρολάιν. Μάλιστα, με την ίδια διάταξη αφαιρείται προσωρινά από τον 33χρονο πιλότο, κρατούμενο για τη δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, η προσωρινή και η γονική μέριμνα του παιδιού.

Η Εισαγγελία Ανηλίκων έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού, αποφάσισε ακόμη να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας του παιδιού.

Τώρα, η οικογένεια του πιλότου, βάσει της διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Χάνκοκ: «Ξενοκοιμόταν» ο πρώην υπουργός με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων;

Γιατί αυτοκτόνησε ο «Κρητικός»; Το τελευταίο γράμμα και το κουτί με τα €40.000

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Δημοτικός αξιωματούχος διαβεβαίωνε για την ασφάλεια του κτιρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης