Γλυκά Νερά: Τι είπε ο δολοφόνος της Καρολάιν στη μητέρα της λίγο πριν συλληφθεί

Γλυκά Νερά: Τι είπε ο δολοφόνος της Καρολάιν στη μητέρα της λίγο πριν συλληφθεί

Ο διάλογος στην Αλόννησο στο μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας

katolaion
Τις τελευταίες λέξεις που αντάλλαξαν ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν με την μητέρα της, λίγο πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η δημοτική δύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Θεοδώρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει γιατί υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη.

«Τότε έβγαλε το κινητό του και του ζήτησαν να το κλείσει. Του είπαν να μην κάνει σκηνές λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων και ότι έπρεπε να φύγουν διακριτικά για το δικό του καλό. Του είπαν ότι έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένας ύποπτος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να ακολουθήσει αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα της Καρολάιν της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι», πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Έκανε δε λόγο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

«Σήμερα πενθούμε για ακόμα έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη, γιατί για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης, ενώ πεθαίνει ξανά η Καρολάιν. Παράλληλα πενθεί και η μαμά της γιατί για εκείνη ο Μπάμπης ήταν παιδί της. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τον υπερασπιζόμουν. Θεωρούσα ότι κατά 99% ήταν ψέματα όσα ακούγονταν», κατέληξε η γυναίκα.

Δείτε βίντεο: Γλυκά Νερά: To θέατρο του συζυγοκτόνου πιλότου στην κηδεία και το μνημόσυνο της Καρολάιν
Γλυκά Νερά: To θέατρο του συζυγοκτόνου πιλότου στην κηδεία και το μνημόσυνο της Καρολάιν



Ειδήσεις σήμερα 

Κιμ Καρντάσιαν: Χρωστάω μια συγγνώμη στον πρώην σύζυγό μου Κρις Χάμφρις

Γλυκά Νερά - Κύμα οργής με πάνω από 22.000 σχόλια σε λίγες ώρες στο Instagram του πιλότου

Τρόμος στην Αριζόνα: Άνδρας κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του και πυροβολούσε πολίτες – Ένας νεκρός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης