Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας, της κόρης της αδικαχομένης Καρολάιν και του καθ' ομολογία δολοφόνου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Δυο εισαγγελείς ανηλίκων έχουν αναλάβει την υπόθεση υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.
Ήδη οι εισαγγελείς έχουν αναθέσει σε κοινωνικούς λειτουργούς να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα, της οικογένειας του πιλότου και της οικογένειας του θύματος. Στη συνέχεια οι δυο κοινωνικοί λειτουργοί θα συντάξουν τις εκθέσεις τους στις οποίες θα βασιστούν οι εισαγγελείς για να λάβουν την απόφασή τους.
Πάντως οι δικηγόροι και των δυο οικογενειών λένε ότι υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους, ώστε να διασφαλιστεί ο συμφέρον του παιδιού.
Λίγο πριν μπούμε στην ολυμπιακή χρονιά, οι πρωταθλητές του Team Future της bwin, είχαν την ευκαιρία, σ’ ένα ιδιαίτερο πρωινό, να μοιραστούν τα όνειρα τους ενόψει Παρισιού, με τον Μιχάλη Τσόχο, ambassador του κορυφαίου στοιχηματικού brand.
Οnline Classrooms Generation Next: Oι εκπαιδευτικοί του αύριο εξοικειώνονται με τις ψηφιακές δεξιότητες και τον κόσμο του STEM δημιουργώντας μια νέα σχολική κουλτούρα στο σήμερα.
Η κορυφαία GameTech εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των οργανισμών στη χώρα μας που βρίσκονται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και επιδεικνύουν έντονη κινητικότητα