Επίθεση με βιτριόλι - «Χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» - Τι λέει ο δικηγόρος του ιερέα

Επίθεση με βιτριόλι - «Χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» - Τι λέει ο δικηγόρος του ιερέα

Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του για την επίθεση – Ο 37χρονος ιερωμένος είχε κάνει πριν 1,5 μήνα απόπειρα αυτοκτονίας

vitrioli-dikigoros-564
Για την σοκαριστική επίθεση σε μητροπολίτες με βιτριόλι στην Μονή Πετράκη που συγκλόνισε την κοινή γνώμη αλλά και τις τάξεις της Εκκλησίας, μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης του δράστη λέγοντας πως ο πελάτης του χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, «δεν θα τον αναλάμβανα αν δεν ήξερα ότι χρήζει ειδικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Είναι νομικά και ιατρικά τεκμηριωμένο ότι δεν έχει σώας τας φρένας» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη εκ μέρους του και έκανε γνωστό ότι ο εντολέας του πριν από ενάμιση μήνα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ είχε προαναγγείλει την πράξη του μέσω διαδικτύου.

Δείτε βίντεο:



Ο κ. Προβατάς, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του ιερέα, περιέγραψε τα όσα έζησε: «Εγώ ήμουν ακριβώς από πίσω του αλλά μου δόθηκε η εντύπωση ότι τους πετάει νερά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσαν τρεις σταγόνες στο πρόσωπό μου και άρχισα να καίγομαι... ασήμαντες σταγόνες... τότε έφυγα τροχάδην. Έχω εξαφανιστεί έχω κατέβει κάτω στο ιατρείο της Ιεράς Συνόδου. Μετά ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβαν» είπε για το επεισόδιο.

Δείτε βίντεο:

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης