Τραγωδία στο Μέτσοβο: Νεκρός από κεραυνό 37χρονος κτηνοτρόφος - Εντοπίστηκε μετά από ώρες
Ο κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Ανήλιο Μετσόβου - Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό με καθυστέρηση ωρών κι αφού ο 37χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του
Τραγωδία στο Ανήλιο Μετσόβου, καθώς ένας 37χρονος έχασε τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο όταν το απόγευμα της Παρασκευής ξέσπασε μπόρα.
Πιθανόν θέλησε να προφυλαχθεί από την βροχή επιλέγοντας να καθίσει κάτω από ένα δέντρο. Εκεί χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό με καθυστέρηση ωρών, αργά τη νύχτα κι αφού ο 37χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του.
Πραγματοποιήθηκε μεταφορά άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και παράδοσή του στο ΕΚΑΒ, από δύσβατο σημείο στην περιοχή του Ανηλίου Μετσόβου. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.