Αράχωβα: Πήγε να ληστέψει περίπτερο με ψεύτικο όπλο

Αράχωβα: Πήγε να ληστέψει περίπτερο με ψεύτικο όπλο

Ο υπάλληλος έβαλε τις φωνές τρέποντας τον δράστη σε φυγή!

Listeia-periptero-replica
Απολογείται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Πρωτοδικών Λιβαδειάς ένας Έλληνας που είχε αποπειραθεί να ληστέψει ένα περίπτερο στην Αράχωβα, αλλά η υπάλληλος κατάλαβε πως το όπλο που κρατούσε ήταν… ψεύτικο και έβαλε τις φωνές τρέποντάς τον σε φυγή!

Ο δράστης είχε πλησιάσει στο περίπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με περιλαίμιο και γυαλιά ηλίου και προσπάθησε να ακινητοποιήσει την υπάλληλο. Όταν εκείνη αντέδρασε, φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια, όμως λίγο πιο μακριά μπήκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Διστόμου– Αράχωβας– Αντίκυρας, εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, ακινητοποιήθηκε και στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι replica καθώς και τα γυαλιά ηλίου και το περιλαίμιο. Έτσι, συνελήφθη όπως και μια Ελληνίδα η οποία είχε πάει να τον συναντήσει έχοντας μαζί της δυο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης για να κάνουν μαζί χρήση!

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λιβαδειάς, ο οποίος άσκησε στον άνδρα δίωξη για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων και στην γυναίκα για κατοχή ναρκωτικών. Ο επίδοξος ληστής παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές

Αποκλειστικό: Η απόφαση που ξεμπλοκάρει τις αποζημιώσεις Covid για τις υπεκμισθώσεις ενοικίων

Εμβολιασμοί: Τα σενάρια για «προνόμια» και υποχρεωτικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης