Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών στην Αθήνα - Τα τοποθετούσε σε κρύπτη στο σπίτι του

Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών στην Αθήνα - Τα τοποθετούσε σε κρύπτη στο σπίτι του

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη προμηθευτή και αγοραστή - Κοκαΐνη, ηρωίνη, μεθαμφεταμίνη και χάπια μεταξύ των ναρκωτικών ουσιών

PicsArt_06-03-09_47_56
Από το Καρπενήσι ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας για να εκτελέσουν οργανωμένη επιχείρηση για την σύλληψη ενός Έλληνα που έκρυβε «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά για κάθε απαίτηση σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, στους χώρους του σπιτιού του σε περιοχή της Αττικής.

Με τη βοήθεια συναδέλφων τους της Ασφαλείας Αθηνών που είχαν μαζί τους σκύλο ανιχνευτή, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του στόχου τη στιγμή που έβγαινε ένας «πελάτης» του, ο οποίος είχε προμηθευτεί ναρκωτικά. Τον ακινητοποίησαν, κατέσχεσαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης -το γνωστό ice- και του πέρασαν χειροπέδες.

Αμέσως μετά, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου βρήκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 20,84 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με 11,06 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ηρωίνη σε κρυσταλλική μορφή βάρους 9,48 γραμμαρίων, δυο «φιξάκια» με κάνναβη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων, 3,93 γραμμάρια ναρκωτικού σε μορφή «βράχου», 3,66 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας σε στερεά μορφή, τρεις συσκευασίες με ουσία βάρους 35,06 γραμμαρίων που χρησιμοποιείται για τη νόθευση της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, δυο στυπόχαρτα εμποτισμένα με χασισέλαιο βάρους 12,09 γραμμαρίων, 87 ναρκωτικά χάπια, δυο ζυγαριές ακριβείας και πλήθος νάιλον για την συσκευασία ναρκωτικών.

Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον αγοραστή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών. Για τα έξι κινητά που κατασχέθηκαν στο σπίτι του μαζί με 550 ευρώ ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ενώ εξετάζονται και διάφορες ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν και περιέχουν στοιχεία για τις αγοραπωλησίες.

Ειδήσεις σήμερα 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του μόλις 18μηνων βρέφους

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης