Λαμία: Μπλόκο σε διακινητή κάνναβης και χαπιών

Λαμία: Μπλόκο σε διακινητή κάνναβης και χαπιών

Έρευνα πραγματοποιήθηκε στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν 25 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς και λαθραίος καπνός

λαμ
Στην παλιά εθνική οδό Λαμίας–Βόλου στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, απ’ όπου ήξεραν ότι θα περάσει ο στόχος τους, έστησαν μπλόκο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να τσακώσουν έναν Έλληνα που γνώριζαν ότι διακινούσε ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τον σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο και βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος μία συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αρκετή για να τον συλλάβουν. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του δράστη, όπου κατασχέθηκαν άλλα 163 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 25 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμιγμένης με καπνό, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 120 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας η οποία του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και τον παρέπεμψε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Κέλι Κλάρκσον: Η νέα «Ντε Τζενέρις» και οι... ελληνικές καμπύλες της

Καιρός: Τοπικές βροχές στα βορειοανατολικά

Τι θα ανακοινώσει από την Αστυπάλαια σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης