Φαιστός: Διακινούσε κάνναβη, κοκαΐνη και χάπια

Φαιστός: Διακινούσε κάνναβη, κοκαΐνη και χάπια

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε ποικιλία ναρκωτικών, λαθραία τσιγάρα, καθώς και περισσότερα από 500 ευρώ - Συλλήψεις για κάνναβη και σε Κέρκυρα και Ηλεία

Καταγραφη444
Στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς το σπίτι ενός Έλληνα υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών σε μια περιοχή του Δήμου Φαιστού και ακινητοποιήθηκε για να ακολουθήσει «χτένισμα» σε όλα τα δωμάτια.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν συνολικά 155,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, λαθραία καπνικά είδη και 535 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις. Ο δράστης συνελήφθη, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού που διενεργεί προανάκριση και στην συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Διακινητής κάνναβης συνελήφθη στην Κέρκυρα

Κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε και εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθη στο σπίτι του στην Κέρκυρα ένας Έλληνας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στο νησί. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 110 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας τα οποία κατασχέθηκαν και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο σπίτι ενός Έλληνα στην περιοχή Σαβάλια της Ηλείας και διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του 44,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα

Ινδονησία: Οι ΗΠΑ στέλνουν αεροσκάφος για να βοηθήσει στις έρευνες για το υποβρύχιο που αγνοείται

Πανδημία-Τυνησία: Ξεπέρασαν τους 10.000 οι θάνατοι


Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από το σπίτι του παρουσιαστή - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης