Ηράκλειο Κρήτης: Έπεσε ξύλο στη μέση του δρόμου μπροστά σε εμβρόντητους περαστικούς
Οδηγός δικύκλου διαπληκτίστηκε με οδηγό αυτοκινήτου - Του χτύπησε το κεφάλι φορώντας το κράνος του
Επεισόδιο με ξύλο ενώπιον εμβρόντητων περαστικών εκτυλίχθηκε κάτω από τη γέφυρα στο Κομμένο Μπεντένι στο Ηράκλειο, μέρα-μεσημέρι.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση από άλλον άνδρα, που αφού τον χτύπησε εξαφανίστηκε με το μηχανάκι.
Ο δικυκλιστής διαπληκτίστηκε με τον οδηγό του αυτοκινήτου. Φορώντας το κράνος, του έριξε μία κουτουλιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να πάθει ρινική αιμορραγία.
Εκλήθη η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το οποίο προληπτικά μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο.
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).