Ηράκλειο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δημόσιος υπάλληλος που πυροβόλησε κατά δυο αδελφών

Ηράκλειο: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δημόσιος υπάλληλος που πυροβόλησε κατά δυο αδελφών

Ο δράστης είχε κτηματικές διαφορές με τα δύο αδέρφια

astynomia_peripolika
Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ένας δημόσιος υπάλληλος που φέρεται να πυροβόλησε εναντίον δυο αδελφών με τους οποίους έχει κτηματικές διαφορές, σε χωριό του Ηρακλείου.

Ο δράστης είχε πάει στον ελαιώνα του πατέρα του, όπου βρέθηκαν οι συγχωριανοί του τους οποίους έχει καταγγείλει για καταπάτηση του χωραφιού του. Ακολούθησε φραστικός διαπληκτισμός, κατά την διάρκεια του οποίου υποστηρίζει ότι τα αδέλφια τον εξύβρισαν και εμβόλισαν το αυτοκίνητο του. Όπως είπε, φοβήθηκε για τη ζωή του και πυροβόλησε δυο φορές εναντίον του οχήματός τους χωρίς ανθρωποκτόνο πρόθεση, με τις σφαίρες να καρφώνονται στο παρμπρίζ και στη «μάσκα».

Μετά την καταγγελία των δύο αδελφών, ο δημόσιος υπάλληλος συνελήφθη και στο σπίτι του κατασχέθηκε ένα περίστροφο διαμετρήματος 38 χιλιοστών που εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία, ωστόσο τον άφησε ελεύθερο με την σύμφωνη γνώμη του ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα

O Τζον Σίνα είπε την Ταϊβάν «χώρα» και έγινε... χαμός - Η συγγνώμη και η «θύελλα» επικρίσεων

Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Μπόρις Τζόνσον: «Αποκαλούσε τον κορωνοϊό Kung-Flu και ήθελε να μολυνθεί live στην τηλεόραση»

Τι συμβαίνει με τις περικοπές σε 5.500 συνταξιούχους χηρείας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης