Καρδίτσα: Με διάταξη εισαγγελέα επέστρεψε στο κελί του

Καρδίτσα: Με διάταξη εισαγγελέα επέστρεψε στο κελί του

Σύλληψη φυγόποινης και στα Τρίκαλα

peripoliko_
Κάτι... χρωστούσε ένας Έλληνας από την ποινή που του είχε επιβληθεί για κλοπή κατά συρροή με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, γι' αυτό ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων είχε εκδώσει σε βάρος του διάταξη για την επιστροφή του στο κελί των φυλακών.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Μουζακίου τον εντόπισαν στο Μουζάκι Καρδίτσας το πρωί της Δευτέρας και τον συνέλαβαν βάσει της διάταξης που προέβλεπε να εκτίσει όλη την ποινή φυλάκισης ενός έτους, οκτώ μηνών και 20 ημερών η οποία του είχε επιβληθεί κατά συγχώνευση. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, οδηγήθηκε στην φυλακή.

Σύλληψη φυγόποινης στα Τρίκαλα

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μια Ελληνίδα στα Τρίκαλα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.





Ειδήσεις σήμερα 

ΗΠΑ: 44χρονη που είχε ανακηρυχτεί «δασκάλα της χρονιάς» αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή της για βιασμό μαθητών

Αποχώρηση «βόμβα» της Οσάκα από το Roland Garros: Οι επικρίσεις, η μάχη με την κατάθλιψη και οι συγκρίσεις... με τη Μέγκαν!

Θεμιστοκλέους για εμβολιασμό παιδιών: Είμαστε επιχειρησιακά έτοιμοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης