Στυλίδα: Ο δράστης μαχαιρώματος έπινε καφέ στον Αχινό

Στυλίδα: Ο δράστης μαχαιρώματος έπινε καφέ στον Αχινό

Το αιματηρό επεισόδιο είχε σημειωθεί λίγο πριν το Πάσχα αλλά ο δράστης παρέμενε ελεύθερος

knifepoint
Λίγο έλειψε να σκοτώσει έναν ομοεθνή του όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να απολαμβάνει ανέμελος τον καφέ του στον Αχινό της Στυλίδας, καθώς δεν είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Ο λόγος για έναν Αλβανό ο οποίος είχε προκαλέσει αιματηρό επεισόδιο στην ίδια περιοχή, λίγο πριν από το Πάσχα, όταν είχε καυγαδίσει άγρια μέσα σε έναν ελαιώνα με έναν συμπατριώτη του και τον είχε μαχαιρώσει τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα στοιχεία του παρ' ολίγον δολοφόνου ήταν γνωστά στις τοπικές αρχές, όμως είχε εξαφανιστεί ως το απόγευμα της Κυριακής, που επέστρεψε στον Αχινό για να πιει καφέ μαζί με φίλους του στην πλατεία του χωριού. Την άφιξή του πληροφορήθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας, κάλεσαν ενισχύσεις από την Ασφάλεια Λαμίας και συνέλαβαν τον Αλβανό που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.


Ειδήσεις σήμερα 

ΗΠΑ: 44χρονη που είχε ανακηρυχτεί «δασκάλα της χρονιάς» αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή της για βιασμό μαθητών

Αποχώρηση «βόμβα» της Οσάκα από το Roland Garros: Οι επικρίσεις, η μάχη με την κατάθλιψη και οι συγκρίσεις... με τη Μέγκαν!

Θεμιστοκλέους για εμβολιασμό παιδιών: Είμαστε επιχειρησιακά έτοιμοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης