Αναζητούσαν δράστη 18 διαρρήξεων από δύο χώρες, αλλά τον συνέλαβαν στην Πάτρα!

Αναζητούσαν δράστη 18 διαρρήξεων από δύο χώρες, αλλά τον συνέλαβαν στην Πάτρα!

Είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τις  αρχές της Βουλγαρίας και της Ισπανίας

patra
Δεν είχε αφήσει αδίκημα που να μην το διαπράξει στην Βουλγαρία και την Ισπανία ένας αλλοδαπός κακοποιός, η τελευταία ενασχόληση του οποίου ήταν οι διαρρήξεις! Μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του, είχε «ανοίξει» 18 σπίτια από τον Σεπτέμβριο του 2020 και είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας άνω των 35.000 ευρώ!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, αν και αντιστάθηκε σθεναρά σπρώχνοντας βίαια τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι περιπολούσαν σε μια περιοχή της Πάτρας και τον εντόπισαν την στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα ακόμη διαμέρισμα. Στην κατοχή του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα φακό, ένα αναδιπλούμενο πολυεργαλείο, δυο κατσαβίδια και ένα tablet, το οποίο είχε κλαπεί το μεσημέρι της Πέμπτης από άλλο σπίτι.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη, προέκυψε ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές της Βουλγαρίας και της Ισπανίας για κλοπές, ληστεία, υπεξαίρεση οχήματος και άλλα αδικήματα, ακόμη και για… πορνεία! Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει συνολικά 18 διαρρήξεις στην Πάτρα, όπου μαζί με τους συνεργούς του παραβίαζαν τους ομφαλούς των κλειδαριών από τις πόρτες των σπιτιών και είχαν κλέψει μετρητά ύψους 4.000 ευρώ και κοσμήματα.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε συμμορία, διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου για τα όπλα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Η έρευνα για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα

Εμβόλια για τον κορωνοϊό: Πόσο αποτελεσματικά είναι απέναντι στην ινδική μετάλλαξη με την πρώτη δόση

Τραγωδία στα Χανιά - Νέες αποκαλύψεις: Εντοπίστηκε η ζακέτα της 11χρονης Ιωάννας στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

NASA: Εικόνα για πρώτη φορά από σύννεφα στον Άρη - Εντυπωσιακά πλάνα από το Curiosity
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης