Πρεμιέρα για τα ανοικτά θέατρα - Crash test ενόψει του καλοκαιριού - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πρεμιέρα για τα ανοικτά θέατρα - Crash test ενόψει του καλοκαιριού - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Το protothema.gr βρέθηκε στο  Βεάκειο όπου οι θετρόφιλοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση τηρώντας αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό - Ενθουσιασμένοι οι ηθοποιοί - Δόθηκαν 900 εισιτήρια

veakeio-main
Με μάσκες, αποστάσεις και πληρότητα 50% άνοιξε απόψε η αυλαία στα υπαίθρια θέατρα.

Μετά από δέκα μήνες οι ηθοποιοί ανέβηκαν ξανά στο σανίδι και μαζί με τους παραγωγούς υποδέχθηκαν με αισιοδοξία τους θεατές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις.

Το άνοιγμα των υπαίθριων θεάτρων και των ανοιχτών χώρων πολιτισμού αποτελεί ουσιαστικά ένα κρας - τεστ για την επαναλειτουργία όλων των θεαμάτων τις επόμενες εβδομάδες - μήνες.

Το protothema.gr βρέθηκε απόψε στο Θέτρο Βεάκη στον Πειραιά, όπου οι θεατρόφιλοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ιστορία χωρίς όνομα» τηρώντας αυστηρά τα υγεινομικά μέτρα και να δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκαναν οι ηθοποιοί Μαρία Παπαλάμπρου και Μάνος Βακούσης οι οποίοι ανέφεραν ότι είναι ενθουσιασμένοι από το άνοιγμα των υπαίθριων θεάτρων.

Κλείσιμο
Βεάκειο 5



Βεάκειο 4



Βεάκειο 3



Βεάκειο 2


Βεάκειο 1


Πριν την έναρξη της παράστασης σχηματίστηκαν ουρές στο Βεάκειο. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες οι προσερχόμενοι τήρησαν τις αποστάσεις

Η χωρητικότητα του θεάτρου είναι περίπου 2.000 θεατές όμως λόγο των περιοριστικών μέτρων δόθηκαν 900 εισιτήρια και οι θεατές κάθισαν σε αποστάσεις.
5314389

IMG_5944
IMG_5939
IMG_5941
IMG_5942
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης