Άρτα: Εξαρθρώθηκε η σπείρα που απειλούσε περιπτερά

Άρτα: Εξαρθρώθηκε η σπείρα που απειλούσε περιπτερά

Ταυτοποιήθηκαν και τα δύο τελευταία μέλη της ομάδας - Έκαναν τρεις επιδρομές για να κλέψουν προϊόντα αξίας μόλις 220 ευρώ

periptero
Ταυτοποιήθηκαν και τα τελευταία δυο μέλη της σπείρας των... γιαλαντζί μπράβων που επί τρεισήμισι μήνες τρομοκρατούσαν τον ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου στην πόλη της Άρτας, στο οποίο έκαναν τρεις επιδρομές για να αρπάξουν όλα κι όλα προϊόντα συνολικής αξίας... 220 ευρώ!

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που ακολούθησε τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη και των υπαλλήλων του περιπτέρου, για τις τρεις επιθέσεις που υπέστησαν από τους πέντε Έλληνες «νταήδες» από τις 30 Αυγούστου ως τις 12 Δεκεμβρίου του 2020. Οι δράστες είχαν αρπάξει τα ευτελούς αξίας προϊόντα ασκώντας βία σε βάρος των άτυχων εργαζόμενων ή τους τρομοκράτησαν με απειλές ότι θα κατέστρεφαν το περίπτερο!

Στις 25 Μαρτίου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν ταυτοποιήσει τρεις από τους δράστες, αλλά τώρα έγιναν γνωστά και τα στοιχεία των άλλων δυο συνεργών τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, εκβίαση και απειλή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Κουρέματα» ενοικίων: Αποζημιώσεις «δυο ταχυτήτων» σήμερα στους ιδιοκτήτες ακινήτων

Σε σταθερό ρυθμό αποσυμπίεσης το ΕΣΥ: Μειώνονται διασωληνωμένοι και εισαγωγές

Τραγωδία στα Χανιά: Τα αναπάντητα ερωτήματα - Τι ερευνούν οι αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης