Τρίκαλα: «Θεριακλής» διέρρηξε δυο περίπτερα και παιχνιδομηχανές

Τρίκαλα: «Θεριακλής» διέρρηξε δυο περίπτερα και παιχνιδομηχανές

Στο σπίτι του βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία και μέρος των κλοπιμαίων - Συνελήφθησαν για κλοπές προϊόντων και στον Τύρναβο και το Αγρίνιο

rola
Δύο φορές μέσα σε έξι ημέρες διέρρηξε το ίδιο περίπτερο στα Τρίκαλα ένας… θεριακλής που έκλεψε πλήθος συσκευασίες τσιγάρων, πούρων και καπνού, ενώ στο ενδιάμεσο παραβίασε και τους κερματοδέκτες δύο παιχνιδομηχανών έξω από άλλα δύο περίπτερα και άρπαξε τα κέρματα!

Οι δυο διαρρήξεις στα περίπτερα έγιναν την προηγούμενη Τρίτη και την περασμένη Δευτέρα και στις παιχνιδομηχανές τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, όμως λίγες ώρες αργότερα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια, μία πένσα, εννέα πακέτα τσιγάρων μέρος από τα κλεμμένα, καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποιούσε για την διαφυγή του.

Σε βάρος του διαρρήκτη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Γυναίκες έκλεβαν προϊόντα από καταστήματα

Στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος έπεσε μια Ελληνίδα το απόγευμα της Τρίτης στον Τύρναβο, καθώς οι υπάλληλοι ενός σούπερ μάρκετ στο οποίο είχε μπει παριστάνοντας την πελάτισσα την τσάκωσαν να κλέβει διάφορα προϊόντα από τα ράφια. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής.

Αλλά και σε μια περιοχή του Αγρινίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μία γυναίκα η οποία έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη ενός καταστήματος στο οποίο ψώνιζε να κρύβει μέσα στα ρούχα της διάφορα προϊόντα από τις προθήκες, το μεσημέρι της Τρίτης. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για να ηλεκτροδοτηθούν τα τελευταία 10.000 νοικοκυριά σε Αττική

Κρούσματα κορωνοϊού: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο - Πόσες ΜΕΘ είναι διαθέσιμες

Ιταλία: Ο Ντράγκι εξασφάλισε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης