Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που θα διακινούσε μισό κιλό ηρωίνης στην Αθήνα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που θα διακινούσε μισό κιλό ηρωίνης στην Αθήνα

Το κύκλωμα διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στα στέκια περιοχών του Δήμου Αθηναίων, τους τελευταίους δυο μήνες

adsddddd
Οι αποτελεσματικές έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης κατέληξαν σε παράλληλες επιχειρήσεις σε περιοχές της Αττικής για την εξάρθρωση μιας εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στα στέκια περιοχών του Δήμου Αθηναίων, τους τελευταίους δυο μήνες!

Οι Σπαρτιάτες αστυνομικοί μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Λακωνίας, του τμήματος Σπάρτης και συναδέλφων τους από την Δίωξη Ναρκωτικών Πειραιά οργάνωσαν τις επιχειρήσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν οι τρεις Έλληνες μέλη του κυκλώματος ηλικίας 29, 34 και 39 χρόνων και να ερευνηθούν τα σπίτια τους με την βοήθεια σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών.

Κατά τις έρευνες βρέθηκαν «βραχάκια» ηρωίνης συνολικού βάρους 495 γραμμαρίων, οκτώ γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα χάπια η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται, τρεις σπόροι κάνναβης, ένας κόφτης και μια λεπίδα με υπολείμματα ηρωίνης, αντικείμενα για την χρήση και την συσκευασία ναρκωτικών και 105 ευρώ, ενώ και στην κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 37 γραμμαρίων.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η Ασφάλεια Σπάρτης συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στο κύκλωμα.


Ειδήσεις σήμερα

O Τζον Σίνα είπε την Ταϊβάν «χώρα» και έγινε... χαμός - Η συγγνώμη και η «θύελλα» επικρίσεων

Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Μπόρις Τζόνσον: «Αποκαλούσε τον κορωνοϊό Kung-Flu και ήθελε να μολυνθεί live στην τηλεόραση»

Τι συμβαίνει με τις περικοπές σε 5.500 συνταξιούχους χηρείας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης