Με το πρόσχημα ότι ζητούσαν οικονομική βοήθεια έπεισαν έναν ηλικιωμένο να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στην Πάτρα δυο ανήλικα παιδιά που παρίσταναν τους επαίτες, ένα κορίτσι ηλικίας 14 και ένα αγόρι μόλις 12 χρόνων. Μόλις μπήκαν μέσα, όμως, συμπεριφέρθηκαν ως σύγχρονοι... «Μπόνι και Κλάιντ»!
Η 14χρονη έσπρωξε βίαια τον αιφνιδιασμένο ηλικιωμένο, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να τραυματιστεί. Και ενώ η ανήλικη λησταρχίνα τον κρατούσε ακινητοποιημένο, ο ακόμη μικρότερος συνεργός του ερευνούσε όλα τα δωμάτια του σπιτιού αναζητώντας χρήματα. Όμως, δεν βρήκε παρά μόνο 60 ευρώ, τα οποία άρπαξε και τράπηκε σε φυγή μαζί με το κορίτσι.
Η καταγγελία του ηλικιωμένου κινητοποίησε άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις της Πάτρας το μεσημέρι της Κυριακής και, μέσα σε λίγα λεπτά, οι «άγουροι» κακοποιοί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Αφού σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία από κοινού που περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.