Αμαλιάδα: Παρέσυρε ανήλικους ποδηλάτες, τους… έβρισε και εξαφανίστηκε!

Αμαλιάδα: Παρέσυρε ανήλικους ποδηλάτες, τους… έβρισε και εξαφανίστηκε!

Παραβίασε το «στοπ» και χτύπησε τα δύο 13χρονα αγόρια, τα οποία δεν τραυματίστηκαν σοβαρά - Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και στα Χανιά

ptolemaidia1
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα που διενεργεί η Τροχαία Ήλιδας για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού ενός αγροτικού φορτηγού, ο οποίος παρέσυρε δύο ανήλικα αγόρια που έκαναν ποδήλατο στην Αμαλιάδα και, αντί να σταματήσει να τα βοηθήσει, τα… έβρισε κει έσπευσε να εξαφανιστεί!

Τα 13χρονα παιδιά κινούνταν κανονικά με τα ποδήλατά τους το βράδυ της Κυριακής, όταν το αγροτικό παραβίασε το «στοπ» με αποτέλεσμα να τα παρασύρει και να τα ρίξει στο οδόστρωμα, ευτυχώς μόνο με μερικές εκδορές. Όμως, ο οδηγός ζήτησε και τα… ρέστα από τα σοκαρισμένα παιδάκια βρίζοντάς τα χυδαία και αμέσως μετά μπήκε ξανά στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή.

Οι δυο ανήλικοι πήγαν τρομοκρατημένοι στους γονείς τους, διηγήθηκαν τι είχε συμβεί και υπέβαλαν μήνυση κατά του άγνωστου οδηγού. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας έχουν σαφή περιγραφή του αγροτικού, αλλά αναζητούν και πλάνα από κάμερες καταστημάτων της περιοχής για να εντοπίσουν τον θρασύ οδηγό, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη.

Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό και στα Χανιά

Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη έπεσε και ένας άνδρας σε έναν δρόμο στην περιοχή της Γογονής στα Χανιά, το βράδυ της Δευτέρας. Την στιγμή που πήγε να διασχίσει τον δρόμο, ένα μηχανάκι τον χτύπησε στο πόδι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του από τον πόνο. Όμως, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του και σταμάτησε σε αρκετά μεγάλη απόσταση. Όταν είδε έναν περαστικό να βοηθά τον τραυματία, έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους άνδρες της Τροχαίας, το θύμα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις, το μηχανάκι ήταν αυτόματο και ο ασυνείδητος οδηγός φορούσε λευκό κράνος.

Ειδήσεις σήμερα 

Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Τρεις γυναίκες απειλούν να στείλουν φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη: Οι καταθέσεις που σοκάρουν

Κουρέματα μισθωμάτων: Δεν πληρώνουν ενοίκιο Μαΐου μέχρι να βγουν οι ΚΑΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης