Κίνηση: Τροχαίο με τραυματίες στη λεωφόρο Αθηνών - Πού έχει μποτιλιάρισμα στην Αθήνα - Η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας

Κίνηση: Τροχαίο με τραυματίες στη λεωφόρο Αθηνών - Πού έχει μποτιλιάρισμα στην Αθήνα - Η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας

Η κίνηση στους δρόμους, μεσημέρι Παρασκευής με ελεύθερες μετακινήσεις - Πού υπάρχει κίνηση και μποτιλιάρισμα  - Χαμηλές ταχύτητες από το πρωί στην Εθνική Οδό  Αθηνών-Λαμίας - Δείτε φωτογραφίες από τα διόδια Ελευσίνας

atixima_lewf_athinwn3
Σε ρυθμούς κανονικότητας από σήμερα η χώρα μετά από το πολύμηνο lockdown, καθώς, μεταξύ άλλων, η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά στις 12 και μισή μετά τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, με το άνοιγμα του τουρισμού απελευθερώθηκαν και οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις  ενώ όσοι θελήσουν να επισκεφτούν τα νησιά,θα πρέπει να φέρουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού μετά την παρέλευση 14 ημερών από τη δεύτερη δόση είτε αρνητικό τεστ κορωνοιού.

Την αύξηση της πληρότητας των πλοίων από σήμερα στο 85% για όσα διαθέτουν καμπίνες και στο 80% για τα υπόλοιπα, προανήγγειλε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Μεταμόρφωσης και στο ανοδικό, στο ύψος του Μοσχάτου. 

Νωρίτερα, προκλήθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, όταν ένα όχημα συγκρούστηκε με μια μηχανή, στο ύψος του προφήτη Δανιήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οδηγοί των οχημάτων μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, ενώ η κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη. 
atixima_lewf_athinwn4
atixima_lewf_athinwn3
atixima_lewf_athinwn2
atixima_lewf_athinwn5
Κλείσιμο

 
Πολύ αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στη λεωφόρο Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα και επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη. Καθυστερήσεις και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Χίλτον. 

Όσον αφορά στα διόδια της Ελευσίνας, η κυκλοφορία των οχημάτων, συγκριτικά με την προηγούμενη Παρασκευή, είναι αυξημένη κατά 60%.
diodia_eleusina3
diodia_eleusina2
diodia_eleusina



Ελευσίνα διόδια αύξηση με προηγούμενη Παρασκευή 60% πρώτη φορά χωρίς αστυνομικούς ελέγχους

 Ειδήσεις σήμερα: 

ΜακΓκρέγκορ: Από την πρόνοια... «βασιλιάς» του ΜΜΑ - Ο μεγάλος έρωτας, οι σεξουαλικές επιθέσεις και τα αμύθητα πλούτη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Αλόννησος αποχαιρετά την Καρολάιν

Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Η άτυπη συμφωνία με τον Νίκο, ο πόλεμος που δέχθηκε και ο «υπόγειος» Σάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης