Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Η άτυπη συμφωνία με τον Νίκο, ο πόλεμος που δέχθηκε και ο «υπόγειος» Σάκης

Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Η άτυπη συμφωνία με τον Νίκο, ο πόλεμος που δέχθηκε και ο «υπόγειος» Σάκης

Ο 24χρονος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το παιχνίδι

kafetzis-main
Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor έδωσε από τον Άγιο Δομίνικο την πρώτη του συνέντευξη. Ο 24χρονος μίλησε με συγκίνηση στο Love it για τη φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη, την άτυπη συμφωνία που έκαναν για τον τελικό, ενώ μίλησε ανοιχτά για την στάση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη απέναντι του.

«Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό συζητούσαμε και λέγαμε και οι δύο ότι δεν ήμασταν καλά και τι θα κάνουμε. Πάμε να παίξουμε τη δεύτερη ασυλία, βλέπω τον Νίκο να παίζει το δεύτερο παιχνίδι του και υπέφερε, φωνάζοντας “Δεν αντέχω άλλο”. Υπήρχε ένα ροντέο συναισθημάτων. Επιστρέφουμε στο πρόχειρο κατάλυμα, του είπα ότι δεν την παλεύω άλλο και θέλω να φύγω. Του είπα ότι ξέρω πως κι αυτός ήθελε να φύγει, αλλά η διαφορά ήταν ότι εγώ είχα πετύχει τον στόχο μου, ενώ εκείνος από την αρχή είχε ως στόχο το έπαθλο. Του είπα πριν το συμβούλιο συγγνώμη και πως όταν βγω έξω θα κάνω τη μεγαλύτερη κερκίδα για εκείνον» ανέφερε αρχικά συγκινημένος ο 24χρονος, που αποκάλυψε ότι θα πάει στο χωριό του Νίκου μόλις φτάσει Αθήνα, για να φάει το γαλακτομπούρεκο της μητέρας του.

«Ήμουν σε μια φάση που ένιωθα ότι με είχε ρουφήξει το παιχνίδι. Το να χάσω το μυαλό μου για εμένα είναι κόκκινη γραμμή. Ο Νίκος το ήξερε ότι θα αποχωρήσω, αλλά πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα αλλάξω γνώμη. Ο Τριαντάφυλλος είχε πιάσει τον Νίκο, όσο ήταν ακόμα μέσα ο Παππάς και του είπε ότι το ποσοστό δημοφιλίας του ήταν 85%, ενώ το δικό μου 15%. Το ήξερε από κάπου. Γι’ αυτόν τον λόγο σε κάθε συμβούλιο δεν αναφέρονταν στον Νίκο, αλλά σε εμένα. Λέγαμε αν φτάναμε και οι δύο τετράδα, και το έπαιρνε ο ένας από τους δύο, ο ένας θα έκανε ένα καλό δώρο στον άλλο. Όχι μισό μισό.

Η Μαριαλένα μας είχε πει αρκετά πράγματα για τον πρώην της. Είχα πει στη Μαριαλένα πως εάν είναι να σου ρημάξουν τη ψυχολογία να τον βγάλουμε υποψήφιο. Το επιχείρημά μου είναι ότι κανείς δεν γνώριζε αν ο Σάκης ήταν καλός αγωνιστικά. Η Μαριαλένα είναι η βασίλισσα της γυριστής μπιφτέκας. Λέγαμε ότι μοιάζει σαν κακιά Μεξικάνα πρωταγωνίστρια» πρόσθεσε στη συνέχεια, έχοντας μείνει άφωνος από τον χαρακτηρισμό «κακοί άνθρωποι» της Μαριαλένας για εκείνον και τον Νίκο.

«Η Μαριαλένα άλλαξε τη στάση της γιατί της είπαν οι νέοι παίκτες πράγματα από έξω. Σίγουρα της μετέφερε ο Σάκης πληροφορίες, αλλά έβαζε μπροστά τον Ταβλαδάκη. Σίγουρα κινείται υπόγεια ο Σάκης. Δεν ήταν πάντα πρωταγωνιστής απέναντί μου, αλλά ήταν πάντα δίπλα από τον πρωταγωνιστή. Ήξερε ότι εάν μπούμε σε μια αντιπαράθεση, ήξερε ότι μπορώ πολύ εύκολα να τον κάνω τούρμπο και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην εκραγεί σε κάποιο συμβούλιο. Άλλαξε εντελώς η στάση του, όταν έφυγε ο Παύλος. Το ότι εγώ και ο Νίκος ήμασταν μόνοι μας, το γύρισαν ότι το κάνουμε επίτηδες για να μας λυπηθεί ο κόσμος. Πολύ χοντρό».

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbcwgvzci1c9-sf)



Ειδήσεις σήμερα 

Απελευθερώθηκαν οι μετακινήσεις: Ξεκίνησε η έξοδος από τις πόλεις - Κίνηση σε λιμάνια και διόδια

Βεβαιώσεις μετακίνησης: Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζονται, μετά την άρση του lockdown

Οι πρώτες ώρες στην αγορά χωρίς SMS και τον φόβο προστίμων - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης