Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αδυναμία της αδικοχαμένης Καρολάιν στο σκυλάκι και τα έξι γατιά της

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αδυναμία της αδικοχαμένης Καρολάιν στο σκυλάκι και τα έξι γατιά της

Η κοπέλα που δολοφονήθηκε από τους αδίστακτους κακοποιούς μέσα στο σπίτι της, είχε κατοικίδια τόσο στην Αλόννησο όσο και στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

skylos_glika_nera_art
«Αν και μόλις 20 ετών η Καρολάιν είχε καταφέρει να ζήσει μια ζωή για την ηλικία της, που άλλοι συνομήλικοι της θα ήθελαν τα διπλάσια χρόνια» είχε αναφέρει από την πρώτη κιόλας στιγμή στο protothema.gr κάτοικος της Αλοννήσου που γνώριζε το αδικοχαμένο κορίτσι και την οικογένεια του από την πρώτη κιόλας μέρα που αποφάσισαν να εγκατασταθούν για πάντα στο νησί.

Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή, όνειρα για το μέλλον και αγάπη για όλους. Μια ματιά να ρίξει κάποιος στην σελίδα της στο Instagram για να καταλάβει πως αν υπάρχουν άγγελοι στην γη ένας από αυτούς θα ήταν σίγουρα η Καρολάιν, που το πρωί της Δευτέρας αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά αφαιρώντας για πάντα την ζωή της, μπροστά στο 11μηνών παιδί της και κοντά στον χειροπόδαρα ακινητοποιημένο σύζυγό της.

Ένα φρικτό έγκλημα που θα καταγραφεί στα χρονικά τόσο για την βιαιότητα που χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες κατά την διάρκεια της τέλεσης του όσο και για το αιφνίδιο τέλος μιας οικογένειας που δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

gata


Μια οικογένεια, που στο πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ στα social media του ζευγαριού, ζούσε ενωμένη με τον έναν να είναι πλασμένο για τον άλλο. Με την ευτυχία του ζευγαριού να συμπληρώνεται πριν από 11 μήνες με τον ερχομό ενός πανέμορφου κοριτσιού της Λυδίας που μεταμόρφωσε την 20χρονη Καρολάιν σε μια τρυφερή μανούλα.

Συναισθήματα που μέχρι τότε το νεαρό κορίτσι έδειχνε στον σύζυγο της, στους γονείς της, αλλά και στα κατοικίδιά της, που είχε τόσο στην Αλόννησο όσο και στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.


gata2
Κλείσιμο


Είχε δείξει στο Instagram τα κατοικίδιά της

Εντύπωση προκαλεί η ιστορία στο Ιnstagram πριν από λίγους μήνες όπου η Καρολάιν συστήνει στους διαδικτυακούς της φίλους τα γατιά της, αλλά και το μικρόσωμο σκυλάκι της, όπου πρέπει να είναι αυτό που βίωσε πρώτο τις βίαιες διαθέσεις των διαρρηκτών-δολοφόνων.

Ένα σκυλί που ήταν η συντροφιά της όταν απουσίαζε από το σπίτι τους ο σύζυγος της και όπου μαζί με αυτό και το μωρό της πραγματοποιούσαν σχεδόν καθημερινά βόλτες στα Γλυκά Νερά. Το μικρόσωμο τετράποδο ήταν αυτό που πρώτο αντιλήφθηκε την εισβολή των δραστών μέσα στην μεζονέτα. Ήταν εκείνο που με τα γαβγίσματα του ανησύχησε το ζευγάρι με τον 32χρονο Μπάμπη να τρέχει να δει τι έχει συμβεί. Εξαιτίας του μεγέθους του οι διαρρήκτες κατάφεραν μέσα σε ελάχιστα λεπτά να τον βγάλουν από την μέση αφαιρώντας του την ζωή και κρεμώντας το για εκδίκηση με το λουρί του στα κάγκελα της εσωτερική σκάλας.

Μεγάλη ήταν η αγάπη της Καρολάιν και για τις γάτες της, τις οποίες φρόντιζε και αγαπούσε σαν μωρά. Όπου ήταν εκείνη μέσα σπίτι πίσω και αυτά να την ακολουθούν απολαμβάνοντας τα παιχνίδια και την τρυφερότητα της.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο πίνακας του Πικάσο με τη μούσα-ερωμένη του πουλήθηκε έναντι 103,4 εκατομμυρίων δολαρίων

Στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ 35 κοντέινερ λαθραία τσιγάρα - Από τις μεγαλύτερες υποθέσεις λαθρεμπορίου στην Ευρώπη

Βίντεο: Με... αύρες νερού υποδέχτηκαν τους πρώτους τουρίστες στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης