Περιπετειώδης κούρσα και τραυματισμός για ταξιτζή στην Πάτρα

Περιπετειώδης κούρσα και τραυματισμός για ταξιτζή στην Πάτρα

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή Κυριακή του Πάσχα στον οδηγό ταξί που στάθηκε διπλά άτυχος

ekav
Αξέχαστη θα μείνει η φετινή Κυριακή του Πάσχα σε έναν οδηγό ταξί από την Πάτρα, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επεισόδιο με Ρομά που όχι μόνο δεν του πλήρωσαν την κούρσα, αλλά τον έκλεψαν κιόλας. Σαν να μην έφταναν αυτά, τραυματίστηκε από το... ίδιο του το αυτοκίνητο!

Ο ταξιτζής είχε παραλάβει το βράδυ της Κυριακής δύο Ρομά για να τους μεταφέρει στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου, στην περιοχή της Εγλυκάδας ανατολικά της πόλης. 'Όταν έφτασαν στην είσοδο, ο ένας του είπε ότι δεν είχε χρήματα και του ζήτησε να περιμένει για να φέρει από τον καταυλισμό. Όμως, ξαφνικά, εμφανίστηκαν τρεις άλλοι Ρομά οι οποίοι άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του ταξί και άρπαξαν από μέσα ένα τσαντάκι με χρήματα βάζοντάς το στα πόδια!

Ο οδηγός βγήκε από το ταξί και προσπάθησε να να τους καταδιώξει, όμως δεν είχε βάλει χειρόφρενο και διαπίστωσε πανικόβλητος ότι το όχημα κυλούσε προς τα πίσω με κατεύθυνση προς ένα μαντρότοιχο! Αμέσως, έτρεξε στο πίσω μέρος και προσπάθησε να το συγκρατήσει για να μην πάθει ζημιά, όμως εγκλωβίστηκε ανάμεσα στον τοίχο και το ταξί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από το βάρος που τον πίεσε! Τελικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου ενημέρωσε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες της κλοπής.



Ειδήσεις σήμερα

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς βρέθηκε «μπλεγμένη» σε υπόθεση αγοράς «λαθραίου» αντιγράφου αρχαιοελληνικού γλυπτού!

Τραγωδία στον κόσμο του σούμο: Παλαιστής πέθανε έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του σε αγώνα

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του ομογενή αστυνομικού που σκοτώθηκε από μεθυσμένη οδηγό στη Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης