Δεν έπεφτε καρφίτσα χθες, στα μαγαζιά της Πάτρας, ωστόσο φαίνεται ότι η νεολαία της πόλης ήθελε... συνέχεια.
Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας οι νέοι συγκεντρώθηκαν στα σκαλιά της Πανταννάσης κρατώντας ποτά σε πλαστικά ποτήρια και τραγουδώντας α καπέλα για να κάνουν κέφι. Χωρίς μάσκες και με άφθονο κέφι, η Πάτρα το.. έκαψε στα σκαλιά της Παντάνασσας.
Σύμφωνα με όσα είπε στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου η εστίαση «βούλιαξε» χθες πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου και όλες τις ώρες. Ρίο και Βραχνέικα έζησαν εποχές δόξας ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα μαγαζιά του κέντρου. Η ίδια κίνηση αναμένεται και σήμερα.
Ωστόσο η μεγαλύτερη δυσλειτουργία έκανε την εμφάνισή της τις βραδινές ώρες οπότε και έπρεπε να απομακρυνθούν οι πελάτες από τα καταστήματα, ενώ όπως λέει ο κ. Στεργίου εξαιτίας του γεγονότος ότι τα καταστήματα κλείνουν στις 11 παρατηρήθηκε μετατόπιση της διασκέδασης το απόγευμα και νωρίς το βράδυ.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.