Εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Αρμενίων πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη τα άτομα που συμμετείχαν στην μηχανοκίνητη πορεία για την ημέρα μνήμης.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, περίπου 100 άτομα, ενήλικες αλλά και μικρά παιδιά, ανεμίζοντας τις σημαίες της Ελλάδας και της Αρμενίας, αποδίδουν φόρο τιμής στην ημέρα της Γενοκτονίας των Αρμενίων, υπό το φως του φωταγωγημένου μνημείου του Λευκού Πύργου.
Κρατούν πανό, στα οποία αναγράφεται «Είμαστε λίγοι, αλλά μας φωνάζουν Αρμένιους» και «Είμαστε τα βουνά μας», ενώ έχουν σχηματίσει τον αριθμό 106, με κεριά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε πλαστικά ποτηράκια. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στα αρμένικα.
Κλείσιμο
Η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο είναι διακριτική.
Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Νωρίτερα, περίπου 75 αυτοκίνητα και δίκυκλα πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 106 χρόνια από το έγκλημα του 1915, την γενοκτονία των Αρμενίων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.