Ξάνθη: Οι κραυγές της ηλικιωμένης έτρεψαν σε φυγή τον ληστή

Ξάνθη: Οι κραυγές της ηλικιωμένης έτρεψαν σε φυγή τον ληστή

Αντί να φοβηθεί και να σωπάσει, όταν ο άγνωστος της ζήτησε με προτεταμένο το όπλο τα χρήματα και τα χρυσαφικά της άρχισε να ουρλιάζει 

gria
Δεν περίμενε την αντίδραση που θα συναντούσε, ένας Έλληνας κακοποιός ο οποίος εισέβαλε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στο σπίτι όπου κατοικούν δύο ηλικιωμένες αδελφές στην Ξάνθη για να τις ληστέψει με την απειλή όπλου, το απόγευμα του Σαββάτου.

Αντί να φοβηθεί και να σωπάσει, όταν ο άγνωστος τους ζήτησε με προτεταμένο το όπλο να του δώσουν όσα χρήματα και χρυσαφικά είχαν, η μια από τις ηλικιωμένες άρχισε να ουρλιάζει καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής να φοβηθεί ότι θα έσπευδαν οι γείτονες και να το βάλει πανικόβλητος στα πόδια τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες και αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο δράστης να εντοπιστεί μέσα σε λίγα λεπτά και να συλληφθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Κλείδωσαν» οι 6 δόσεις για την πληρωμή του νέου ΕΝΦΙΑ

Δημοσκόπηση: Το 62% των πολιτών θέλει «Πάσχα στο χωριό»

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την παιδοκτονία στο Κορωπί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης