Τριγύριζε στα καφέ της Σύρου και έκλεβε χρήματα

Τριγύριζε στα καφέ της Σύρου και έκλεβε χρήματα

Ιδιοκτήτης την τσάκωσε να κλέβει 450 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του μαγαζιού του

peripoliko_faros5
Τέλος στις… αφαιμάξεις των ταμειακών μηχανών στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Σύρου μπήκε μετά την περιπετειώδη σύλληψη μιας Ελληνίδας, η οποία αντιστάθηκε σθεναρά όταν την εντόπισαν αστυνομικοί και δεν δίστασε να τους επιτεθεί.

Τελικά, η… ζόρικη γυναίκα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, τους οποίους είχε καλέσει ο ιδιόκτητης του τελευταίου καταστήματος που «χτύπησε» στην Ερμούπολη, όταν την τσάκωσε να κλέβει 450 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι τους τελευταίους δυο μήνες είχε αποπειραθεί να κλέψει χρήματα και τιμαλφή από άλλα δύο καταστήματα. Η «μακρυχέρα» οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενη για κλοπές και βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων.

«Θηλυκή» κλοπή και στο Ηράκλειο

Σε μια επιχείρηση στο Ηράκλειο μπήκε το πρωί της Δευτέρας μια Ελληνίδα παριστάνοντας την πελάτισσα, αλλά ξάφρισε ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε πιστωτικές κάρτες και χρήματα και έγινε… λαγός! Από την εξέταση του κλειστού κυκλώματος που ακολούθησε, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είδαν τα χαρακτηριστικά της, την αναζήτησαν και δεν άργησαν να την εντοπίσουν. Στην κατοχή της βρέθηκε το κλεμμένο πορτοφόλι και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Η δράστιδα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Κλείδωσαν» οι 6 δόσεις για την πληρωμή του νέου ΕΝΦΙΑ

Δημοσκόπηση: Το 62% των πολιτών θέλει «Πάσχα στο χωριό»

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την παιδοκτονία στο Κορωπί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης