Λέσβος: Μετέφερε κρέατα και ψάρια άγνωστης προέλευσης στο Καρά Τεπέ

Λέσβος: Μετέφερε κρέατα και ψάρια άγνωστης προέλευσης στο Καρά Τεπέ

Ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές

kara-tepe-epixeirisi
Χωρίς το παραμικρό μέτρο για την προστασία της υγείας, μετέφερε μια αλλοδαπή στην δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης σημαντικές ποσότητες κρέατος και ψαριών, που η προέλευση και η ποιότητά τους είναι άγνωστες και ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές!

Η γυναίκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης, οι οποίοι διαπίστωσαν κατ' αρχήν ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπει η νομοθεσία για τη μεταφορά ζωικών τροφίμων, κατέσχεσαν τα ψάρια και τα κρέατα και πέρασαν χειροπέδες στην αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τροφίμων, ζωοτροφών, υγείας και προστασίας των ζώων και διαχείρισης ζωικών υποπροϊόντων. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η προέλευση όσων προσπάθησε να εισάγει στην δομή.

Τον έπιασαν για ζωοκλοπή και οπλοκατοχή

Έρευνα για υπόθεση ζωοκλοπής έκαναν στο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας ενός άνδρα σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, του Τ.Α.Ε. και του τοπικού σταθμού και, αφού τον συνέλαβαν, κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα. Στη συνέχεια, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Φοίβος Δεληβοριάς - Δημήτρης Καραντζάς: Επιστρέφουν στη σκηνή με επιθεώρηση για την Επανάσταση του 1821

Lockdown: Σήμερα οι αποφάσεις των ειδικών για εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια και click inside

Self test στα σχολεία: «Φρένο» στη διασπορά fake news για παιδομαζώματα και δομές Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης