Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη σε δομή διαμονής προσφύγων και μεταναστών στο Καρά Τεπέ της Λέσβου χθες Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης πραγματοποίησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός καλλιεργούσε σε υπαίθριο χώρο της παραπάνω δομής, -46- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 έως 90 εκατοστά, καθώς και -78- φυτά κάνναβης, ύψους από 10 έως 20 εκατοστά.
Τα παραπάνω δενδρύλλια και φυτά κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο δράστης καλλιεργούσε αυτά, με σκοπό τη συγκομιδή και διάθεση ναρκωτικών σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά ενώ την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.