Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη σε δομή διαμονής προσφύγων και μεταναστών στο Καρά Τεπέ της Λέσβου χθες Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης πραγματοποίησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός καλλιεργούσε σε υπαίθριο χώρο της παραπάνω δομής, -46- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 έως 90 εκατοστά, καθώς και -78- φυτά κάνναβης, ύψους από 10 έως 20 εκατοστά.
Τα παραπάνω δενδρύλλια και φυτά κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο δράστης καλλιεργούσε αυτά, με σκοπό τη συγκομιδή και διάθεση ναρκωτικών σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά ενώ την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.