Θάσος: Ξετρύπωσαν διπλό εργαστήριο για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης

Θάσος: Ξετρύπωσαν διπλό εργαστήριο για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης

Αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του

PicsArt_04-08-09_48_45
Στην αυλή του σπιτιού του στη Θάσο έκρυβε μέσα σε βάζα την παραγωγή από το... διπλό εργαστήριο που είχε στήσει στα δωμάτια ένας Έλληνας για να κάνει παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας σε δυο διαφορετικούς θαλάμους, κατάλληλα εξοπλισμένους!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. από την Καβάλα έφτασαν στο νησί ακολουθώντας στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους του τοπικού τμήματος. Στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν τους θαλάμους με τους ειδικούς λαμπτήρες, ανακλαστήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτες, θερμόμετρα και συστήματα εξαερισμού, στους οποίους ο δράστης καλλιεργούσε εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 1,60 μέτρου.

Η έρευνα συνεχίστηκε στην αυλή, όπου οι αστυνομικοί ξετρύπωσαν επτά βάζα και μία συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 119,7 γραμμαρίων, καθώς και ένα ακόμη χασισόδεντρο ύψους 1,30 μέτρου. Όλα κατασχέθηκαν, ο κάτοχός τους συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα: 

Αποφασισμένη να πάει «μέχρι τέλους» την υπόθεση Φουρθιώτη η κυβέρνηση - Η ώρα της δικαιοσύνης

Ιορδανία: Ο βασιλιάς «έσπασε» τη σιωπή του με διάγγελμα στη δημόσια τηλεόραση

Μητσοτάκης: Πώς και γιατί έκλεισε ερμητικά το παράθυρο των πρόωρων εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης