Την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά αναμένουν οι νοσηλευτές του ΕΣΥ

Την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά αναμένουν οι νοσηλευτές του ΕΣΥ

«Σύσσωμη η κοινωνία αναγνωρίζει το έργο των Νοσηλευτών, η πολιτεία κωφεύει, εθελοτυφλεί, περιπαίζει και ενίοτε προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στους Νοσηλευτές» τονίζει με μήνυμά της η Πανελλήνια Συνομοσπονδία Νοσηλευτών ΕΣΥ

_nosileftes
Αναμένοντας την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά ένσημα, την αναγνώρισή τους ως κλάδο στο ΕΣΥ και τη μονιμοποίησή τους στα νοσοκομεία όπως δεσμεύτηκε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στη διάρκεια του τελευταίου δύσκολου χρόνου, «γιορτάζουν» οι νοσηλευτές του συστήματος δημόσιας υγείας τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Το μήνυμα της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Νοσηλευτών ΕΣΥ (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.) για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι: «Όλοι οι Νοσηλευτές, παραμένουμε στις θέσεις μας για να υπηρετούμε τον συνάνθρωπο – Όλοι οι Νοσηλευτές παραμένουμε στις θέσεις μας για να θυμίζουμε στην πολιτεία την αγνωμοσύνη της απέναντι μας».

«Η προσφορά στον συνάνθρωπο δεν ήταν ποτέ ανταποδοτική για τους Νοσηλευτές. Ήταν, είναι και θα είναι τρόπος ζωής, ενσυναίσθηση, αλτρουισμός, ανιδιοτέλεια» επισημαίνει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας παράλληλα πως «ενώ σύσσωμη η κοινωνία αναγνωρίζει το έργο των Νοσηλευτών, η πολιτεία κωφεύει, εθελοτυφλεί, περιπαίζει και ενίοτε προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στους Νοσηλευτές, εξυπηρετώντας μικροπολιτικές πεποιθήσεις και ψηφοθηρικές ονειρώξεις. Ακόμα οι Νοσηλευτές δεν έχουν ενταχθεί στα Β.Α.Ε., ακόμα δεν έχουν Κλάδο στο Ε.Σ.Υ., ακόμα δεν έχουν μονιμοποιηθεί οι επικουρικοί Νοσηλευτές και οι συμβασιούχοι Νοσηλευτές Ο.Α.Ε.Δ.».

Ειδήσεις σήμερα: 

Βασανιστήρια στην ενόργανη: Η συνομιλία στο Messenger που οδήγησε στην επιστολή σοκ

ΣΥΡΙΖΑ: Τους χωρίζουν Πολάκης και Ελληνικό, τους ενώνει ο φόβος για εκλογές

Οργή στις Βρυξέλλες για το «Sofagate» και την αδράνεια του Σαρλ Μισέλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης