Σέρρες: «Μαϊμού» υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. έκλεψαν 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο

Σέρρες: «Μαϊμού» υπάλληλοι της Δ.Ε.Η. έκλεψαν 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο

Τον απομόνωσαν σε ένα δωμάτιο και έψαξαν το υπόλοιπο σπίτι - Δύο γυναίκες «βούτηξαν» τη σύνταξη ηλικιωμένου στα Ιωάννινα

DEI
Οργιάζουν στη βόρεια Ελλάδα οι απατεώνες που προσποιούνται τους υπαλλήλους του Δ.Ε.Δ.Η.Ε. και πείθουν ανυποψίαστους ηλικιωμένους να τους βάλουν στα σπίτια τους με το πρόσχημα ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Τελευταίο τους θύμα ήταν ένας ηλικιωμένος, στο σπίτι του οποίου σε περιοχή των Σερρών μπήκαν δυο «μαϊμού» τεχνικοί, δήθεν για να επιδιορθώσουν τη βλάβη, αλλά τον απομόνωσαν με διάφορα προσχήματα σε ένα δωμάτιο, ερεύνησαν τα υπόλοιπα και ανακάλυψαν τις οικονομίες του ύψους 3.000 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έγιναν λαγοί.

Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Εμμανουήλ Παππά και από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψαν τα στοιχεία δυο Ελλήνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

«Μακρυχέρες» ξάφρισαν ηλικιωμένο στα Ιωάννινα

Δεν πρόλαβαν να το σκάσουν με τη λεία τους οι δυο Ελληνίδες που πλεύρισαν έναν ηλικιωμένο στην πόλη των Ιωαννίνων, τον απασχόλησαν και «βούτηξαν» από την τσέπη του παντελονιού του τα χρήματα της σύνταξής του. Λίγα λεπτά μετά την κλοπή, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ένα βήμα πριν την «επιστράτευση» γιατρών - Το «ναυάγιο» στην τηλεδιάσκεψη κυβέρνησης και ιατρικών συλλόγων 

Κορωνοϊός - Η Αττική στον κλοιό της πανδημίας - Κέντρο και Πειραιάς στο «βαθύ κόκκινο» 

Το απόλυτo φουτουριστικό σκηνικό στην Ιταλία: Εστιατόρια σε πύργους και ιπτάμενα ταξί για τους τουρίστες - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης