Κολωνάκι: «Ποντικοί» μπούκαραν για τέταρτη φορά στη διάρκεια της καραντίνας σε γνωστό κατάστημα εστίασης

Κολωνάκι: «Ποντικοί» μπούκαραν για τέταρτη φορά στη διάρκεια της καραντίνας σε γνωστό κατάστημα εστίασης

Άρπαξαν όσα τρόφιμα βρήκαν μπροστά τους - Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και πρόεδρος του σωματείου BA.RE.CA, Νεκτάριος Νικολόπουλος - Καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής ζητά το σωματείο

pliatsiko_kolonaki
Εισβολή «ποντικών» και πλιάτσικο σημειώθηκε σε ένα απο τα πιο γνωστά κατάστηματα του Κολωνακίου, στη «Δεξαμενή».

Οι δράστες, τρύπωσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο καφέ-μεζεδοπωλείο και αφού έκοψαν τα στρατιωτικά συρματοπλέγματα που έχουν βάλει οι ιδιοκτήτες για να προστατεύσουν την περιουσία τους μετά τις απανωτές επιθέσεις, μπούκαραν μέσα και άρπαξαν ό,τι τρόφιμο υπήρχε: από ρύζι και μακαρόνια μέχρι πορτοκάλια και λεμόνια!

kolonaki1
kolonaki2


Η τέταρτη επιδρομή

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη κ. Νεκτάριο Νικολόπουλo και πρόεδρο του σωματείου BA.RE.CA, αυτή ήταν η τέταρτη φορά μέσα στην καραντίνα που το γνωστό κατάστημα αποτέλεσε στόχο «ποντικών».

kolonaki4
Κλείσιμο


Το εντυπωσιακό είναι οτι οι δράστες, αν και γνωρίζουν οτι το μαγαζί ειναι κλειστό, συνεχίζουν να το «χτυπούν», στοχεύοντας όχι στα χρήματα... που δεν υπάρχουν, αλλά στα προϊόντα και τα τρόφιμα, τα οποία είναι φυλαγμένα στις αποθήκες. Απο γάλα και μακαρόνια μέχρι ρύζι, πορτοκάλια και λεμόνια. Κάτι που έκαναν σε και στη χθεσινοβραδινή επιδρομή. Έτσι, αφού έκοψαν τα συρματοπλέγματα, μπήκαν μέσα και έκαναν το πλιάτσικο.

kolonaki3


Φυσικά, η «Δεξαμενή» δεν είναι το μοναδικό κατάστημα που πέφτει στα νύχια των «ποντικών», οι οποίοι στοχεύουν στην αρπαγή τροφίμων. Μέσα στην καραντίνα πολλά μαγαζιά του Κολωνακίου έχουν γίνει στόχος των «ποντικών» που κάνουν πλιάτσικο στα ψυγεία και τις αποθήκες. Κάτι που έχει καταγγείλει επανειλημμενως το σωματείο BA.RE.CA., ζητώντας μέτρα και μεγαλύτερη αστυνόμευση στην περιοχή, προκειμένου να προστατευτούν οι περιουσίες τους.

Ειδήσεις σήμερα

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι «σκέφτεται σοβαρά» να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Τέξας!

Πέντε νέες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών -Στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας

Εξοργιστική επίθεση σε οδηγό της Uber από 3 γυναίκες - Τον έβριζαν και έβηχαν πάνω του (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης