Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, πέραν της Ελλάδας, συμμετείχαν ναυτικές μονάδες από τη Γαλλία, το Ισραήλ και την Κύπρο.
Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε στην άσκηση με τη φρεγάτα «Αδριάς», το ταχύ περιπολικό κατευθυνομένων βλημάτων «Γρηγορόπουλος», το υποβρύχιο «Πιπίνος», ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος ναυτικών επιχειρήσεων.
Κατά τη διάρκεια της άσκησης πραγματοποιήθηκαν πολλαπλά εκπαιδευτικά αντικείμενα με έμφαση στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο, στη σύνθεση κοινής επιχειρησιακής εικόνας, τον πόλεμο επιφανείας, την έρευνα και διάσωση, καθώς και την παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Κλείσιμο
Η άσκηση συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, της μαχητικής ικανότητας και της συνεργασίας των συμμετεχόντων.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.